Komšinica očitala lekciju primitivcu koji je vršio nuždu ispred mesdžida u Splitu

U javnosti se pojavio videosnimak iz Splita na kojem je očito kako muškarac vrši nuždu ispred medžlisa. Međutim, jedna gospođa jasno je dala do znanja čovjeku koji vrši nuždu na javnom mjestu da na to mjesto to izričito ne treba raditi.

Želite svratiti do Splita na osvježenje? Evo kakve vas cijene čekaju u ovom gradu
Splitski imam: Uriniraju nam ispred vrata, ismijavaju se našoj molitvi…
Odvratni prizori na poznatoj hrvatskoj plaži: Fekalije plivaju u moru, zgroženi kupači pobjegli!Kako je prenio ovaj dalmatinski portal, iz medžlisa su zvali i komunalce, a oni su im samo kazali da tu ne mogu ništa, jer ih ima premalo. Doduše, onaj ko povremeno obavlja taj posao rastjerivanja urinatora umjesto njih su, ističe zahvalni imam, konobari iz Bokerije.

Video https://www.facebook.com/reel/274922708371215

“Gotovo svakog jutra u sezoni se spuštamo do ispred ulaza s kantom vode pošto tamo stoji lokva urina. To je sramota. Naše kamere sve to bilježe, i to frontalno. Imamo snimki koliko hoćete, ali meni se, da vam pravo kažem, više gadi to i gledat”, ispričao je za Slobodnu Dalmaciju Vahid Hadžić, glavni imam Islamske zajednice Split.

Ipak, čini se da komšije koje žive u neposrednoj blizini medžlisa i mjesta gdje čovjek javno urinira, svojim stavom te osjećajem ljudskosti mogle su zabraniti i stati u kraj ovakvom gnusnom činu.Kako se može vidjeti na videosnimci koja je objavljena na Facebook stranici GetDirekt jedna od osoba koja živi u blizini medžlisa kategorično je otjerala muškarca koji je urinirao pored medžlisa.“Idi odatle, to nije toalet! Da li tako uriniraš i pred vratima svoje kuće? Odlazi odatle”, bila je jasna gospođa čiji se glas može čuti na snimci.


Post Views: 3