KRAJ! VIŠE NISU DIO PROGRAMA ZADRUGE! Miljana Kulić i Zola napustili Bijelu kuću – otkriven razlog

U emisiji se odigrava podjela budžeta, a gledaoci su primjetili da u emisiji ne učestvuju dvoje zadrugara.

Riječ je o Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli, kontroverznom paru čije su svađe i mirenja obilježili tekuću sezonu Zadruge.

Ljubavni život Miljane Kulić je bio vrlo problematičan u posljednjim mjesecima s obzirom da je morala da bira između Zole i Nenada Macanovića Bebice. Njen odabir su mnogi vidjeli kao izbor između razuma i srca. Bebica kao miran, ali čudan momak, obilježavao je izbor razuma, tim prije, što su Kulići navijali da Miljana izabere Bebicu za svog muža. Nenad je u jednom trenutku čak i vjerio Nišlijku.

Ipak, to ništa nije pomoglo pošto Miljana voli svim srcem Zolu koga je izabrala za svog dečka. Oni se ovih dana nalaze na rajskom ostrvu gdje često vode ljubav ali i nastavljaju da se bole.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Stoga su njihovi fanovi baš zabrinuti zašto Miljane nema u programu. Svi znaju koliko ona može biti problematična te se boje da ju je produkcija nije izvela.

Ipak, gledaoci su pronašli gdje se nalaze Zola i Miljana. Naime, njih dvoje su opet otišli na rajsko ostrvo, što je izazvalo bijes kod gledalava jer uopšte ne poštuju emisiju.