“LAGALA SI!” Pogledajte jezivi Zvezdanov slom prije nego što je napustio Zadrugu! (VIDEO)

“LAGALA SI!” Pogledajte jezivi Zvezdanov slom prije nego što je napustio Zadrugu! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić napravio je pravi karambol noćas tokom emisije “Pitanja gledalaca”, kada je napao Anu Ćurčić, zbog čega je izveden iz rijalitija

Pomračenju Zvezdanovog uma prethodila je višesatna rasprava sa bivšom suprugom, prilikom koje ju je najstrašnije vrijeđao i psovao, a nije mogao da ne spomene njenu djecu, što je nju naročito povredilo.

– Druže, svaka ti čast koliko si ti trpio, ti si ostao željan ljubavi, zašto se ne prepustiš sto posto Anđeli – glasilo je pitanje za Slavnića.

– Ja bih volio da mogu, ali se iz dana u dan vodi polemika oko mene i Ane, zato i kažem da jedva čekam da izađem odavde i da je ne vidim više nikada. Da Ana nije ušla ovdje i nije napravila sve što je napravila ovde, bilo bi lakše, ali ako uzmem šta se sve desilo, u obzir, ja ne mogu ni o čemu tome da razmišljam. Žao mi je nje što trpi to, ali je to jače od mene. Ako je mogla da pogazi sve normalne rječi i da dođe iz svoje kuće ovde, da bi pokazala sebe i neviđenu patnju, pošto je juče popodne pretila, pod znacima navoda, kako je branila svoju vezu i da ne može Mića da priča loše stvari. Ona je počela da priča te stvari, pa sam i ja jer sam se branio. Pošto ona iznosi bljuvotine, onda je to u redu – rekao je Zvezdan.

– Ovo što je rekao Mića “skalamerija”, to je nešto što je sklepano da se ne sruši. Mi smo ovde od nje čuli, kada je riječ o lijepim stvarima, da ih je bilo i tako dalje – dodao je Ivan.

– Ja ne znam gdje si vidio da kada se ljudi razvode, da pričaju o lijepim stvarima. Ja sebe smatram ženom koja duboko razmišlja, a pored sebe imam čovjeka koji je površan. Ti mene nećeš prežaliti, to sam ti već rekla. On meni kaže da bi nastavio da bude srećan da ja nisam ušla. Nije to mene emotivno pogodilo, on čovek toliko ne zna, ja ću da podvučem. Čovek koji ne zna verbalno da priča sa nekim, zna se šta slijedi, a ja sam verbalno i psihički jača od njega. Suzu jednu ovde više neću da pustim, za ovim stolom i pred ovim ljudima, pogotovo pred Zvezdanom koji me pravi lošom ženom – rekla je Ana.

– Opada ti kosa, budalo ćelava – rekla je Ana.

– Vidiš koliko si ti jadna i bijedna, vidjećeš kad izađeš. Poenta je što je ona lagala da bi došla ovdje, to je bijedno – rekao je Zvezdan.

– Ne pali se budalo, nema za šta pas da te ujede, da ti mene nije bilo ne bi imao šta da jedeš. Muzao si Anu 13 godina – rekla je Ana.

– Bio sam maltretiran psihofizički od strane tebe – rekao je Zvezdan.