LIDIJA ĐUKANOVIĆ NA KRUNISANJU KRALJA ČARLSA U HALJINI OD 10.000 €: Boja je toliko jarka da BODE OČI, a šešir je posebna priča (FOTO)

Pored francuskog predsjedničkog para, španskog kralja i kraljice, njihovih holandskih i jordanskih kolega, te Džil i Džoa Bajdena, krunisanju kralja Čarlsa proteklog vikenda prisustvovali su i Milo i Lidija Đukanović.

Odlazeći predsjednik Crne Gore je na svom Tviter nalogu podijelio fotografije sa ove prestižne ceremonije, te je odao počast novom kralju. “Velika je čast predstavljati Crnu Goru na ceremoniji krunisanja Njegovog veličanstva kralja Čarlsa III i kraljice Kamile, događaju koji je simbol tradicije i historijske dugovječnosti Velike Britanije i njenog značaja u savremenom svijetu. Čestitam”, poručio je Đukanović.

Doskorašnji lider Demokratske partije socijalista (DPS) na krunisanje je stigao u crnom fraku, sivom prsluku i elegantnim, sivim pantalonama sa diskretnim prugama, dok je njegova supruga Lidija lagodno mogla da parira nekim od najbolje obučenih žena svijeta, poput kraljice Leticije, Ranije i Maksime.

Ona je za ovu priliku izabrala papreno skupu toaletu modne kuće Valentino, čija je cijena oko 11. 000 dolara, odnosno nešto manje od 10.000 hiljada eura. Ova toaleta stiže u jarkožutoj boji i midi dužini, krasi je plise čitavom dužinom, te plašt koji svemu daje dodatni pečat elegancije i otmjenosti.

Lidija je ovu lepršavu, finu kreaciju upotpunila lakovanim salonkama u boji kože, te klač torbicom iste boje, a kao posebno upečatljiv detalj nametnuo se šeširić, odnosno tzv. fascinator sa velikom mašnom u krem boji.

 

(Kurir.rs/ Blic žena)