LUNA ĐOGANI OTVORILA DUŠU NA USKRS! Otkrila sve o braku s Markom i trudnoći: “Bilo mi je teško…”

Porodica Đogani sinoć je napravila je gala slavlje za 18. rođendan Nine Đogani, a među prisutnima bili su i Luna i Marko Miljković sa kćerkicom Miom, Anabela Atijas, Gagi i Adam Đogani.

Luna je zablistala na sestrinoj proslavi, a ovom prilikom po prvi put je pokazala trudnički stomak u javnosti. Svi okupljeni su komentarisali kako joj trudnoća sigurno prija jer izgleda sjajno.

Foto: Srbija Danas

Luna je u ekskluzivnom intervjuu za portal SrbijaDanas progovorila o brojnim temama. Dotakli su se njene trudnoće, Uskršnjih praznika, kao i braka sa Markom Miljkovićem.

Na rođendanskoj proslavi smo tvoje sestre Nine, da li si raspoložena za provod?

– Jesam raspoložena, jako lepo se osećam. Naravno ovaj dan je poseban. Naša Nina ulazi u punoletni svet, velika je i odrasla devojka. Tako da želim joj puno sreće, da bude srećna, zadovoljna, uspešna… Želim joj sve ono što može jedna sestra da poželi drugoj… – kazala je pjevačica.

Jako lepo izgledaš, stvarno sijaš. Koliko ti prija ova trudnoća, kako se sada osećaš?

– Sada se osećam dobro. Malo mi je bilo teško na početku. Ipak, kada imaš još jedno dete to je jurnjava! Ti bi najradije samo spavao, tako se osećaš. Sad sam dobro, prošlo me je to. Sada sam sve jača i jača, beba je sve veća i veća i onda mi je lakše. Mia je isto sve veća i veća, pa više i sluša, može da se razgovara sa njom. Tako da, super – otkrila je Luna ekskluzivno za SrbijaDanas.

Foto: Srbija Danas

Bliže se Uskršnji praznici. Kako ćete ti, Marko i Mia provesti Uskrs?

– U porodičnom domu našem. Farbaćemo jaja sutra… – kazala je ona.

Da li ih farbaš sama ili ti možda pomaže Marko ili Anabela?

– Farbamo mi zajedno, Marko i ja. A eto ove godine će i Mia, ona je već sad svesna svega toga i voli to. Sad je baš u vrtiću farbala jaja, tako da radujem se tome. Volim praznike i kada se svi okupimo. Naravno u nedelju organizovaćemo ručak i pozvaćemo naše najbliže – rekla je Luna.

Foto: Srbija Danas

Koja je tvoja omiljena uspomena na Uskrs iz detinjstva?

– Pa uvek ta okupljanja. Okupljanje porodice, farbanje jaja… Mama nas je oduvek učila da je to jako lepo i važno, skupimo se svi zajedno za stolom, odaberemo svako svoju boju. Farbamo jaja, stavljamo u korpicu, onda ide ručak, kucanje, pobednik… Znaš kako to sve ide. Uvek lepe uspomene imam na Uskrs, svakako – otkrila je Đoganijeva ekskluzivno za SrbijaDanas.