“MAJA IMA ENERGIJU DJEVOJKE KOJU ZVEZDAN VOLI!” Ana šokirala izjavom, evo zašto bi Slavnić bio sa Marinkovićevom, ANĐELA NA “APARATIMA”

U nastavku emisije “Pitanja gledalaca” Ana Ćurčić je dobila pitanje u kom je morala da objasni koja djevojka bi bila po ukusu Zvezdana Slavnića da oni nisu u ljubavnom odnosu, s obzirom da ga poznaje dugi niz godina:

– Hipotetički da ste ti i Zvezdan sad napolju i da ste u tom trenutku ortaci, za koju bi bila, za Anđelu ili za Maju?

– U koju svrhu? Koja bi se njemu više dopala? -pitala je Ana.

– Da ste klinci, pričate.. -rekla je Dušica.

– Maja! – odgovorila je Ana.

– Nevjerovatan si! Maja bi mu bila zanimljiva po svim sferama. Kako izgleda, način njenog ophođenja sa njim. Mislim da bi bio slobodniji sa njom, da ne bi bio zategnut.. Bio bi više Zvezdan tada prije 20 godina. Maja ima svu energiju koju Zvezdan voli kod djevojke. Da li je ona njemu drugarica, ne pričam sad, šta god, Maja je njemu osoba koja mu prija. -rekla je Ana.

– Kažem da je odmah slagala, ona laže, pa laže. Ako uzmemo po tome po energiji dobro. -rekao je Zvezdan.

– Pitala si za sve, za celu ličnost, znaš kad bi rekla Ana koja je napolju, rekla bi da je Maja za kr*s. Pričamo da li bi se družio ili šta. Za vezu zna da ne bih bio. -nastavio je Zvezdan.

– To što je ona imala dva momka i on misli da je on nebrušeni dijamant koji će on sad da izbrusi, pošto sam ja tebi nabacivala tebi itekako drugarice, poznanice mojih drugarica.. Ako hoćeš da imaš djevojku, tvoja djevojka ima potpuno drugu energiju, potpuno drugačije se ponaša.. Sve što tvoja djevojka treba da ima, tvoja djevojka nema! – rekla je Ana.