MAJA MARINKOVIĆ U DRUŠTVU BIVŠEG ROBIJAŠA! Bilala ni na mapi, a uhvaćena u društvu sa žestokim momkom sarajevskog asfalta: “Moja ljubav”

MAJA MARINKOVIĆ U DRUŠTVU BIVŠEG ROBIJAŠA! Bilala ni na mapi, a uhvaćena u društvu sa žestokim momkom sarajevskog asfalta: “Moja ljubav”

Bivša zadrugarka Maja Marinković već neko vrijeme boravi u Sarajevu kod dečka Bilala Brajlovića, a sada je uhvaćena u društvu bivšeg robijaša Mirze Hatića.

FOTO: PRINTSCREEN

Naime, Mirza je na svom Instagram profilu objavio selfi sa starletom, a tom prilikom je postavio pitanje svojim pratiocima.

– Lijep par? Da ili ne? – napisao je Mirza, a onda objavio istu fotografiju na kojoj je napisao: “Moja ljubav”.

Podsjetimo, bivši robijaš je svojevremeno na društvenoj mreži Tik Tok vrijeđao Dalilu Dragojević.

Naime, tokom uživo prenosa njih dvoje su igrali popularni meč na TikToku, a opklada za onog ko izgubi je bila da mjauče. Međutim, Dalili se to nije dopalo, pa je napravila problem.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

– Neću da mjaučem. Uskoro treba da radim ozbiljan posao, ne želim da se blamiram – poručila je Dalila Mirzi na šta je on burno reagovao.

– A kad si se gu*ila u “Zadruzi”? Hoćete zbog toga snimiti. J***** si se tamo pred svima, a sad vamo nećeš da kukuričeš. Je li to moral? Šta je to? Šta glumiš ti, jesi li ti svetica? – poručio je bijesno Hatić.

– Šta ti je Mirza? – vikala je ona.

Foto: Instagram

– Nije mi jasno to. J***** si se, milion ljudi te gledalo, sad glumiš ovdje sveticu – poručio je Mirza besno, nakon čega je Dalila ugasila uživo prenos od sramote.

Podsjetimo, javnosti je čula za Mirzu 2014. godine kad je javno priznao da je srušio pravoslavni krst na Zlatištu. On je, takođe, hapšen i zbog oružane pljačke.