MAJA PONIZILA I ANĐELU I ANU JEDNIM POTEZOM – dotakla dno svojim ponašanjem: Ovog puta pretjerala

Maja Marinković pričala je sa voditeljem Markom Đedovićem u “Šiša baru” o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i njegovom raskidu sa Anđelom Đuričić.

Ja idem iskreno po cijenu svega. Uradila sam nbešto što sam željela i što sam pričala da je neizbježno, pa smo došli na moje riječi. Kad prođem kroz kuću imam osjećaj tolike negative, promijenili su se, a vjerujem i da su prema Zvezdanu. Kad su trebali da osude Anđelu, pogovoto kad je bio oženjen, a ne veza od tri mjeseca, a sad ona da bude žrtva jer je Zvezdan nju prevario. Bila su obostrane simpatije, ja sam rekla da je after preskočen i otišli smo pravo u pakao.

– Od koga si osjetila veću neterpeljivost Anđele ili Ane?

– Više sam se šokirala za osjećaj od Ane. Anđela kad je to ujutro upala, napravila je haos i indiretno izvrijeđala, pa sad govori mišljenje od Filipe i Miće i mogu da razumijem i zna da kaže iskreno neke stvari. Sa Anom sam imala dobar odnos, govori da nema emocije prema Zvezdanu, a kad se desila svađa i haos ona je rekla da sam završila sa njom. Više nemamo komunikaciju i to je bio samo izgovor. Ja sam komentarisala sa Zvezdanom, ali ona mu je prebacila nešto za mene kako on ima s*ks iz inata njoj, a on je rekao: “Ne, nemam iz inata, imam jer tako osjećam”. Ako te ne interesuje, što je zanima? Složila bih se sa mišljenjem Filipa da bi sve imalo poentu samo da kaže da ga voli, a ne da priča jednu priču i koliko god da nekad budeš dobar izvučeš deblji kraj – govorila je Maja.

– Anđela kao da ne smije da ti kaže u facu, a sa strane govori da si dno dna – dodao je Marko.

Ona vjerovatno ima neki strah od mene zbog mog drčnog stava, pa ne želi da ulazi u konflikte sa mnom. Ana Ćurčić joj nije adresa na kojoj treba da iskaljuje bijes. Ona je pokazala svoje oličenje i kako se predstavila. Rekla je da nikad ne bi mogla da bude sa dečkom koji je bio sa Majom, šta je ovo? Drago mi je da njen dečko ima suprotno mišljenje. Ona ima emociju, a on joj je jasno stavio do znanja. Mislim da bi se i Ana i Anđela pomirile sa Zvezdanom da on to želi. Mala bi popustila za dva dana da Zveki to želi, za Anu malo više vremena i to bi se desilo u spoljnom svijetu. Ako ne gleda Zvezdana tim očima šta sam ja kriva? Nisam razrušila odnos, nego Anđela – govorila je Maja.

– Šta će da se dešava sa Zvezdanom?

– Skontala sam da je polupan zbog priče sa Anom. On je meni drag, lijepo mi je sa njim, ali sam vidjela u odnosu sa Anđelom da on nije za ozbiljnije stvari. Rekao je da hoće slobodu, kragnu i sve, u skladu i sa tim se ponašam. Meni ne treba dubina svega toga, možda sam i ja imala stvari koje sam pomjerila sa strane. Radim šta me čini sretnom, neka bude bez teških tema. Sinoć smo imali konflikt, ali prolazno. Uživamo i ne vidim da ga gušim, a ne djeluje mi da ima toliko godina i da mu poslije duge veze treba neko ko će da mu zvoca – pričala je ona.