MAJA SINOĆ ISPRIČALA ANI ŠTA JOJ JE ZVEZDAN REKAO: Ana se zapanjila,nije mogla da vjeruje šta čuje – EVO ŠTA SE DESILO KAD SE MAJA SINOĆ VRATILA U BIJELU KUĆU (VIDEO)

Maja Marinković je noćas obavila razgovor sa Zvezdanom Slavnićem o njihovom odnosu. Maja je potom otišla u spavaću sobu i prepričala Ani Ćurčić o čemu su razgovarali. Mnogima je bilo čudno što se njoj povjerila, s obzirom na to da su se do juče svađale i međusobno vrijeđale.

– Znaš o čemu se radi?! Nisam kliknula – rekla je Maja.

– I ti si očekivala više?! Ma ajde, čitam te kao knjigu, samo sam ćutala – rekla je Ana.

– Sad sam bila tamo, slušaj ovo… Otišla sa Brendonom, kuc kuc. Ja mu kažem: “Je l’ možeš minut?”, ona kaže: “Idem ja”, kaže on: “Ne ideš, sjedi tu”. Ja mu kažem: “Slušaj, samo da ti kažem da ja neke stvari nisam rekla, ali isto tako ne komentarišem te stvari. Ružno je da mi kažeš i upadaš danas u hotel i kažeš mi da sjedim s nekim ko mi je rekao da sam ku**a, kada si ti istoj djevojci rekao da je ku**a, a evo je u krevetu. Tu si kontradiktoran. Ja sam uradila ono što sam ja htjela, završavam priču, svako svoju stranu”, kaže on meni: “Ne, ja sam odradio, ušao sam ti u krevet”, rekoh: “Da, ali kada sam ja to htjela. Ti si rekao da nećeš da budeš sa Majom Marinković, ona je rekla da ne bi nikada bila s dečkom koji je bio s Majom Marinković, i prvo i drugo ispunjeno”. Kaže on meni da moja djela ovdje pet godina govore o meni, ja sam mu odmah odgovorila: “Da, ali onda tvoja životna djela govore o tebi” – pričala je Maja, a Ana se zapanjila

– Kad pogledaš, tako je. Kako ja vidim, jeste, ja sam ti rekla ono šta. Ali dobro, bilo je bilo je, šta je tu je – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: