MAMA JE PRIMILA PORUKU OD RAZREDNICE ZBOG KĆERKINIH IZOSTANAKA:

Društvenim mrežama širi se screenshot prepiske razrednice i majke jedne učenice, piše Lajk.hr.

U moru slučajeva roditelja koji pretjerano štite svoju djecu te vrijeđaju nastavnike i prijete im, ova iskrena mama je pravo osvježenje.

e66028c7-7ecd-443e-82ee-ceaec1a3cb94

 

Nestala podmornica Titan, sa petoro članova posade unutar nje, ostaće bez kiseonika za disanje do četvrtka u 7:08 po istočnoameričkoj, odnosno 13:08 po srednjeevropskoj vremenskoj zoni, kako predviđa američka obalska straža.

Sve je manje nade da će spasilačke ekipe uspjeti da na vrijeme pronađu podmornicu i muškarce zarobljene unutar nje, a većina stručnjaka tvrdi da trenutno samo čudo može da ih spase. Ovaj incident šokirao je cijeli svijet, a puno stručnjaka iz različitih oblasti dalo je svoje prognoze, uključujući čak i astrologe!

Vjerovali u astrologiju kao nauku ili ne, čini se da je čitavo ovo putovanje imalo loše znamenje – astro prognoza jasno ukazuje da misiji nije predviđen uspjeh. Tako bar tvrdi jedna tviterašica koja se predstavlja kao stručnjak za astrologiju.

Ona je istakla da je posada izabrala najgori mogući period za ovakvu rizičnu avanturu, te da ne veruje da će se bilo ko od njih preživjeti. Jedinu šansu za spasenje dala je 19-godišnjem Sulajmanu Davidu, sinu pakistanskog milijardera koji je sa ocem u ovoj kobnoj podmornici, i to samo zato što ne zna njegov datum rođenja.