MARKO STEFANOVIĆ NAPUSTIO BIJELU KUĆU! Pokrenute tužbe od strane Sanje Grujić i Nenada Lazića – Nece!

Zadrugari biraju najbezobrazniju osobu u Bijeloj kući, a riječ je dobila Marija Kulić.

– Ubedljivo na prvom mestu po mom mišljenju, jer se uzvezdila od kako je u ovoj priči, ne poštuje ništa. To je Anđela Đuričić. Ne mogu da kažem da je bila bezobrazna prema meni, navodim generalno. Koliko god Ana da joj se obrati, ima pravo da joj se obrati, mada sam ja rekla Ani da je izbegava, da ne treba da je vidi. Devojka tako hoda, tako gleda. Toliko je bezobrazna, da je od bezobrazluka poružnela.Valentina ti si vredna, ali si nevaspitana i bezobrazna. Moraš da pođeš od toga koliko puta te voditelji opominju, ti i dalje radiš te stvari – rekla je Marija.

Riječ je potom dobio Nenad Lazić – Neca.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja mogu da budem drčan kada mene neko bezobrazlukom napada, tako da, drčnost i bezobrazluk su dve različite stvari. Za mene godine nemaju opravdanje za bezobrazluk. Prva osoba koju ću navesti je Anđela Đurićić, nepodnošljivo mi je da je više gledam i slušam, ima zlu karakteristiku kada kaže da će neko da živi još deset godina, kada spominje da je neko nasilnik. Nekako mi uz nju ide i Zvezdan Slavnić, koji je prema svima bio bezobrazan. U pojedinim situacijama je pokazao da je sujetan, smatram da je to velika doza beztobrazluka. Nekako su mi oni broj jedan – pričao je Neca.

– Osoba broj dva jeste Miljana Kulić. Koliko god je opravdavali, ona je emotivno nestabilna po potrebi, ona je bezobrazna prema svojoj majki, da joj govori takve bljuvotine o porodici. Zarad čega? Kamera? Kada izađe odavde imaće samo porodicu kojoj će da se vrati, a tu porodicu je zalila kofom go**na. Ona je govorila iz čista mira jako ružne i ogavne stvari. Sve što radite je meni duboko i veliko foliranje (Sanja i Marko). Mislim da Sanji ne odgovara da bude komentator, pa kada ne dobije pitanje, ona ga ispljuje! Ogavne stvari, tako da su mi oni isti – rekao je Neca.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ako je ona tužila, ako si ti tužio – to je gotova stvar – ubacila se Milica Veselinović.
– To mi je devojka! Hajde, veprino jedna, završi izlaganje – rekao je Stefanović i izletio iz kuće.

Detaljnije u prilogu ispod.