MILICA MILŠA I ŽARKO JOKANOVIĆ OBJAVILI NAJSRETNIJU VIJEST: Sve pljušti od ČESTITKI, PONOSNI SU RODITELJI

Vodeći dvojac našeg igranog televizijskog programa, Milica Milša i Žarko Jokanović, ponosni su roditelji Antonija, sina koji se retko pojavljuje u javnosti.

U porodici Jokanović- Milša danas je veselo, jer njihov naslednik slavi 31. rođendan.

“Sretan ti rođendan, lijepi moj sine. Presretan što te imam, želim da ti svaki trenutak života bude beskrajna radost. I uvijek imaj na umu ono što sam ti rekao kad si bio klinac: “Što se mene tiče od tebe želim samo jednu stvar – da budeš srećan”.

Ponosan sam što si svoj, sjajan i predivan i što si najbolji sin na svijetu. Beskrajno te voli tvoj Debeli”, napisao je Žarko Jokanović na svom Instagramu.

Antonije više ne živi sa roditeljima, a i ne bavi se glumom, a ni pisanjem.

“Njega ne zanima da stvara umetnost, već isključivo da u njoj uživa kao posmatrač. Antonije je magistar međunarodne politike i bezbjednosti”, pohvalila se njegova majka prilikom gostovanja u vikend-izdanju emisije “Premijera”.

“Pravi je diplomata, ume da razgovara, pa i da sagovornika „pokosi“ argumentima. Pametan je i dobar mlad momak, ume da vas posavjetuje, kaže prave stvari, ali vas i ne štedi. Volim što je iskren kritičar. Ne ustručava se da iznese argumente bez halabuke, a vi lepo, izvol’te, pa pobijte to” kazala je Milica Milša o svom jedincu, koji je dobio ime po dedi čuvenom piscu Antoniju Isakoviću.

Isto je uradila i njegova majka.

“Sretan rođendan sinko! Nikako da shvatim da sam te rodila prije 31 godinu, sve mislim to je bilo juče, vrijeme tako brzo ljeti zato uživaj u svakom trenutku i da si nam živ i zdrav i srećan 100 godina! Obožava te majka smaračica”, napisala je glumica.