“Moj tata me se odrekao prije nego što sam se rodila…”

“Moj tata me se odrekao prije nego što sam se rodila…”

“Moj tata me se odrekao prije nego što sam se rodila. Kad bi pitala mamu ko je on nikad mi nije odgovorila.

Saznala sam od drugih ko je on. Kad bi se sreli u gradu on bi prošao pored mene kao kraj stranca.

Prije dvije godine sam se razboljela i završila u bolnici a moj tata kaže da ga baš briga.

Kad je moja mama ostala trudna s njim on je tad bio u braku par godina i imao 2 sina. Moja mama i on su ostali intimni do dan danas i tako već punih 30 godina.

Kad bi moja mama išla s njim na intimne susrete mene bi ostavila samu i rekla da ako navrati moja baka da kažem da je otišla kod drugarice.

Meni je žao što imam takve roditelje jer niko ne zaslužuje takve roditelje.”

(Izvor: Ispovesti.com)

 

BONUS

 

 

Tema broj jedan na estradi već nedjeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su riješili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Kako je nedavno pjevač priznao, Melina je njega ostavila, a sada je ponovo otkrio nove detalje kraha braka sa modnom kreatorkom:

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško prije godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hljeb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – rekao je Haris pred kamerama televizije Una.

Inače, Haris je nedavno riješio da prekine šutnju i prvi put progovorio o razlogu razvoda.

”Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna”, tim je riječima Haris Džinović prekinuo medijsku šutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatorkom Melinom.

Podsjetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio dok nije dobio njen broj telefona.

(Izvor: Kurir.rs)