Moja rodjena sestra

Moja rodjena sestra… Šta to moja sestra ima što ja nemam, misterija me dovela do toga da razmišljam, iskušenje me odvelo do njenog momka. Krišom sam bila sa sestrinim momkom. Ne kajem se. Htela sam da vidim šta to ona ima pa da isprobaam. Ja i njen momak se razumemo,

na istoj smo valnoj d ljini, oboje smo diskretni i ne plaši me da se sazna za to. Ako se jednog dana i ožene, on će uvek biti tu da mi pripomogne.

Imam ružnu naviku da gledam Instagram profil muževe bivše sa kojom je bio prije mene, prije 1000 godina. I sad, gledam ja neke smješne klipove o potopu Fristajlera, i odlučim da tagujem drugaricu da joj pokažem. I kako ta drugarica ima slično ime kao ova cura, ja tagujem greškom nju (kako je često uhodim, bila mi prvi prijedlog kad sam kucala ime), i ne skontam, pišem li pišem. Sreća pa se nekako u zadnjoj sekundi avertim i skontam šta sam uradila, i izbrišem sve prije nego što sam poslala. Sad zamišljam kako bi se cura sje***a da vidi da sam je tagovala u klipu ljudi ispred Fristajlera a u pozadini muzika iz Titanika. Strašno. Bukvalno bih promjenila identitet i grad da mi se to desilo. Ne budite kao ja, budite normalni.