Moka Slavnić progovorio o ANĐELINIM RODITELJIMA: Dobio je informaciju i odmah objavio – “osoba koja dobro poznaje njene roditelje mi je rekla…”

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, najskandalozniji učesnici šeste sezone rijalitija “Zadruga” koji su izbačeni zbog nasilnog ponašanja, mjesecima su strepili od reakcije njenih roditelja na njihovu vezu, a sada je Zvezdanov otac, Moka Slavnić, otkrio detalje o njihovom odnosu.

Naime, svojevremeno je u medijima osvanula vijest da Anđelini roditelji od sramote zbog ćerkinog ponašanja pred kamerama prodaju kuću u Herceg Novom, u kom su godinama unazad živjeli.

– Demantovaću te iz pouzdanih izvora. Ta osoba koja dobro poznaje njene roditelje mi rekla da situacija uopšte nije takva kako su mediji predsatvili. Ta kuća se prodaje pet godina. Uopšte nisu oni odlučili da prodaju kuću zbog Anđeline situacije u Zadruzi – rekao je Moka, a potom je otkrio da li se po izlasku čuo sa roditeljima mlade Crnogorke.

– Nisam se čuo sa njima. To bi bilo neukusno. Oni su malo ljubomorni jer prisvajam Anđelu. Oni su imali amonizitet prema Zvezdanu iz opravdanih razloga – kazao je Slavnić za “Hype”.