MRAČNE SILE SE NADVILE NAD IMANJEM U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarka TVRDI da su je zaposjeli DEMONI, njome VLADAJU

MRAČNE SILE SE NADVILE NAD IMANJEM U ŠIMANOVCIMA: Zadrugarka TVRDI da su je zaposjeli DEMONI, njome VLADAJU

Miljana Kulić, već izvesno vrijeme je u pod lupom javnosti i u centru gotovo svih skandala kako na imanju u Šimanovcima, tako i u rodnom gradu. Poznata Nišlijka se ovog puta našla u žiži interesovanja zbog priznanja da već danima ima problem sa paranornalnim aktivnostima.

Naime, kako je otkrila voditeljki Ivani Šopić, Kulićeva je ušla u ljutu borbu protiv natprirodnog, u čemu joj pomaže izabranik Lazar Čolić Zola. Međutim, kako je priznala da joj se vid već muti i da ne može da razmišlja trezveno, od produkcije je zatražila pomoć, da je što prije izvedu iz rijalitija i u pratnji obezbjeđenja posjeti najbližu crkvu.

U meni vlada neki nemir, nije zaje*ancija uopšte. Pomislićete da je neralno, ali ja vam se kunem, ne mogu da spavam noćima. Znojim se, pogled mi je nenormalan, u nekim momentima uhvatim sebe da mi svjetlucaju oči… Nenormalne stvari se dešavaju, od četvrtka se osjećam kao da ovo više nisam ja, nego neko drugi – pričala je Kulićeva, pa nastavila:

– Kao da je neki đavo ušao u mene! Na silu sve radim, demoni neki kao da mi govore šta da mislim, osjećam, radim.

Siniša Kulić, Miljanin otac, jednom prilikom je istakao da ja na njegovu kćerku bačena crna magija, iako nije vjerovao u te stvari, kao i da je u sve umiješan Čolić.

– Ja nisam vjerovao u vradžbine, razna gledanja i predviđanja, i onda se desi da Miljana u stvarima pronađe neki plavi kamen. Nije pridavala značaj tome, ali kad smo vidjeli šta je, odmah smo joj rekli da to baci. Poslije se ja malo raspitam i saznam da se preko tog kamena rade razne bajalice, a Zola u Bosni ima kontakt sa svim i svačim. On joj je to poklonio! Jedan dio mene i dalje želi da vjeruje da to nije tačno, ali nažalost sve ukazuje da je ona uvračana. Tako jedino mogu nekad da objasnim Miljanino stanje – istakao je Siniša nedavno.

I Miljana je svojevremeno u rijalitiju pričala da ne zna šta se dešava sa njom, te da misli da ima posla sa “višom silom”.

– Ja sam izmanipulisana i izmađijana, Bog zna šta su mi uradili. Na mene ja bačena crna magija, ja ne znam šta radim i gdje idem – vikala je Miljana u petoj sezoni “Zadruge”.