“Muž me je drogirao i zvao 83 MUŠKARCA DA ME SILUJU”, žena dobila silne bolesti, a on je SVE SNIMAO: Mislila je da sanja sve vreme, a OVI DETALJI su jezivi

“Muž me je drogirao i zvao 83 MUŠKARCA DA ME SILUJU”, žena dobila silne bolesti, a on je SVE SNIMAO: Mislila je da sanja sve vreme, a OVI DETALJI su jezivi

“Muž me je drogirao i zvao 83 MUŠKARCA DA ME SILUJU”, žena dobila silne bolesti, a on je SVE SNIMAO: Mislila je da sanja sve vreme, a OVI DETALJI su jezivi Francuskinja čiji je muž navodno dozvolio da je 83 muškaraca siluje dok je bila drogirana i bez svesti bila je zaprepašćena kada je saznala da je sav užas koji je mislila da sanja zapravo realnost. Naime, ona je brutalno zlostavljana skoro deceniju, kako otkrivaju dokumenti tužilaštva. Evo šta se zapravo dešavalo sve te godine. Žena je rekla policiji da bi se budila noću sa nekim osećajem da je silovana, ali pod pretpostavkom da je jeziva stvarnost samo san. Sada je podnela zahtev za razvod od svog 50-godišnjeg muža, pošto se dokazi u procesu protiv njega samo gomilaju i identifikovan je 51 osumnjičeni optužen za silovanje dok je ležala bez svesti u njihovoj kući na jugu Francuske između 2011. i 2020. godine.

“Muž sprečio silovatelje da nose kondome”
U dokumentima tužilaštva se navodi da je suprug Dominik P. sprečio silovatelje svoje žene da ne nose kondome. Lekar je takođe otkrio da je žena u šezdesetim godinama obolela od četiri vrste veneričnih bolesti i da je imala ginekološke probleme.

U međuvremenu, Dominik P. je takođe optužen za silovanje i ubistvo 23-godišnjeg agenta za nekretnine u Parizu 1991. Dok je druga agentkinja za nekretnine rekla da je napadnuta u Parizu osam godina kasnije, a istražni izvori kažu da osumnjičeni za oba slučaja ‘veoma sličan’ Dominiku, prenosi Dejli mejl.

Dok se tužioci takođe spremaju da slučaj koji se odnosi na njegovu suprugu iznesu na sud sledeće godine, navodi se da dokazi pokazuju kako je najstarija ćerka para takođe snimljena bez svesti u donjem vešu, kao i da postoje dokazi da su zlostavljani i drugi članovi porodice.

Unuci izneli užasne tvrdnje
Unuci navode da se osumnjičeni redovno ‘igrao doktora’ sa njima i kupovao im igračke da bi se skidali, a za Dominik P. se navodi da je snimio svoje snaje u kupatilu koristeći skrivenu kameru, a kasnije je delio fotografije na internetu. U slučaju koji se odnosio na njegovu suprugu, on je na kraju uhvaćen 2020. godine nakon što je pronađen kako koristi olovku sa skrivenom kamerom da špijunira žene u svlačionicama u Karpentrasu, što je navelo policiju da mu pretrese kuću.

Dominik P, kako ga nazivaju francuski pravni organi – suočiće se sa suđenjem sledeće godine, zajedno sa navodnim saučesnicima koje je upoznao na onlajn forumu za intimne odnose, zbog navodnih prestupa protiv njegove supruge.

Policija je koristila video i kompjuterske podatke da identifikuje 92 slučaja silovanja njegove supruge od strane 83 muškarca, a do danas je identifikovala 51 osumnjičenog starosti između 26 i 73 godine.

Muž našao silovatelje na internetu
Pretpostavlja se da je Dominik P. regrutovao napadače svoje žene na sajtu ‘Bez njenog znanja’ – gde korisnici raspravljaju o vršenju se*sualnih radnji nad nesvesnim partnerima – i čuvaju dokaza na USB disku u fajlu pod nazivom ‘ZLOUPOTREBE’.

Većina napada je snimljena, a video snimci su smešteni u kompjuterske datoteke, zajedno sa imenom napadača i vrstom intimnog čina. U svojim video snimcima, Dominik P. je na stotine puta nazvao svoju ženu ‘kurvom’, ali je insistirao da je to mislio s ljubavlju. Takođe je istražnim sudijama rekao da voli svoju ženu “sveticu”.

Njegov advokat je dodao da je Fransoaz bila “njegova prva ljubav, zaista jedina ljubav njegovog života”. Dominik P. je navodno koristio lek Lorazepam da umiri svoju ženu tako što ga je mrvio i podmetao u njenu hranu, pre nego što je pozvao muškarce da imaju seks sa njom dok je bila u nesvesti u njihovoj kući u Mazanu, blizu Avinjona.

Istražitelji su saznali za užas nakon što su uhapsili Dominika 2020. jer je snimao ispod suknji mušterija u supermarketu u obližnjem Karpentrasu, pretresom njegovog doma u Provansi otkrivši opremu za kamere i “desetine video snimaka” zlostavljanja njegove žene.

Ovo su jezivi silovatelji
Navodni silovatelji umešani u slučaj su državni službenici, radnici Hitne pomoći, vojnici, zatvorski čuvari, medicinske sestre, novinar, opštinski odbornik i vozači kamiona.

Vatrogasac optužen za silovanje Fransoaz nosio je uniformu tokom zlostavljanja, pokazuje jedan video snimak. U njegovom kompjuteru pronađeno je i 728 fotografija dece koja su se*sualno zlostavljana. Neki od njegovih saučesnika tvrdili su i da nisu imali pojma da njegova žena nije bila saglasna, dok je jedan negirao da je u pitanju silovanje, rekavši:

– Njegova žena, on radi šta hoće sa njom.

Otac troje dece, u ranim 70-im godinama, trenutno je u zatvoru u Avinjonu, na jugu Francuske, optužen za ‘teško silovanje’ i davanje droge koja je korišćena za uspavljivanje njegove žene. Kada je njegova žena obaveštena o tajnim snimcima, ona se slomila i javile su joj se suicidne misli, rekavši:

– Bila sam njegova stvar, pre nego što je podnela zahtev za razvod.

Muž optužen za silovanje i ubistvo
Dominik P. je takođe osumnjičen da je silovao, a zatim i ubio Sofi Narme, 23-godišnju agentkinju za nekretnine, koja je pronađena unakažena u stanu u 19. arondismanu Pariza u decembru 1991. godine.

Obdukcijom je utvrđeno da je mlada žena bila drogirana, silovana, zadavljena i izbodena nožem u grudi. Istražni izvori rekli su listu Le Parisien da sumnjaju da je Dominik P. organizovao sastanak sa gospođom Narme u stanu, koristeći izmišljeno ime “gospodin Duboste”. Kolega gđe Narme se prisetio da je upoznao čoveka koji je koristio ime Duboste i koji je odgovarao opisu Dominika P.

Osumnjičeni negira da je umešan u slučaj
Još jednu agentkinju nekretninama od 19 godina, u sličnim okolnostima napao je Dominik P. u stanu u pariskom predgrađu Vilpariz 1999. godine, ali je uspela da pobegne nakon što je uzvratilan udarac. U drugom slučaju na tepihu je pronađena krv, a u avgustu 2022. pronađen je DNK dokaz koji se poklapa sa genetskim profilom Dominika P.

Dominik P. se 7. septembra 2022. pojavio pred sudijom u Nanteru, gde je optužen za ubistvo Sofi Narme i pokušaj silovanja devetnaestogodišnje agentkinje. Dominik P. je tada priznao samo da je pokušao da siluje agentkinju (19).

Skoro sva silovanja njegove žene su snimljena, a video snimci su sačuvani sa datumom, imenom i prirodom se*sualnog čina, prema dokazima tužilaštva. Policija je zaplenila ukupno 128 slika, a dokazana su 92 silovanja Fransoaz. Sastavljen je spisak od 83 napadača, a 51 muškarac je uhapšen u prvom talasu hapšenja.

(Daily Mail)


Post Views: 2