NA POMOLU NOVI ŽESTOKI ESTRADNI RAT! Ljuba Perućica doveo Mirka Gavrića do TAČKE PUCANJA, a on se oglasio i javno ga POPLJUVAO

Mirko Gavrić oštro odreagovao na konstatacije Ljube Perućice na osnovu fizičkog izgleda.
Ljuba Perućica nedavno je govorio na temu fizičkog izgleda, te izneo svoj stav i mišljenje da javne ličnosti treba da drže do istog, ali i istakao da osoba koja se javno ekranizuje “ne bi bilo lepo” da se pojavljuje sa viškom kilograma, što je isprovociralo i natjeralo njegovog kolegu i producenta, Mirka Gavrića da mu oštro i bez dlake na jeziku odgovori i javno isproziva.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Na putu do kuće ulovim na portalu izjavu jednog, očigledno maloumnog pevača koji kaže sledeće “nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju – citirao je Gavrić kolegu i odgovorio mu na sljedeći način ne štedeći riječi i prozivke:

– Ne, momak. Nije lepo da si glup, a praviš se pametan. Takođe, kao javna ličnost treba da prihvatiš razlike u svakom smislu, a ne da budeš ograničen i površan. Uostalom, ovo bi trebalo da znaš jer si i ti “drugačiji” – istakao je Mirko izrevoltiran i uputio podršku svim osobama koje imaju višak kilograma:

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Podrška za sve debeljuce na planeti. Ja odlično znam sa čime se borite i kroz šta prolazite. I debeljuce su ljudi, i to sa velikim srcem i dušom. Trebalo je adekvatno telo za tu veličinu. – završio je on, a kako će Ljuba Perućica reagovati na njegove konstatacije i da li je na pomolu novi estradni rat, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

Kurir.rs