NAJPOZNATIJA ASTROLOŠKINJA SVIJETA OTKRILA KOJI ZNAK ĆE USKORO IMATI NENORMALNO PUNO NOVCA: Trebaće mu ĐŽAKOVI da ga sakupi
Tamara Globa je objasnila koji znak ima najviše šanse za finansijsko obilje, uspjeh ili sreću u ljubavi u datom mjesecu.

Ona je navela znak Zodijaka kome su zvijezde posebno naklonjene ove jeseni kada je riječ o novcu i uspjehu na polju karijere.

Možda ste već primijetili prve naznake sreće, ali imajte na umu da je ovo tek početak. Globa ističe da su vam srećne okolnosti na pragu i da će se obrušiti na vas svom silom. Uskoro će uslijediti pozitivne okolnosti koje će vas usmjeriti ka uspjehu, a vjerovatno ćete se i sami iznenaditi činjenicom koliko vam sve ide od ruke.

Uživaćete u boljim finansijskim prilikama – moguće je da ćete otputovati na egzotični odmor ili priuštiti sebi nešto o čemu dugo maštate.

Ovo će također biti dobar trenutak za štednju; nemojte potrošiti sav novac koji se iznenada sliva u vaše ruke. Nešto od ovog novca sačuvajte i za pokretanje nvoog posla ili ulaganje u dalje obrazovanje, savjetuje Globa za “Pg13.ru”.

Horoskopski znak koji će uskoro doći do velikog novca je Bik