“NAJVEĆI BLAM ZA ŽENU OD 46 GODINA!” Zvezdan Slavnić isponižavao Anu Ćurčić: Zadao joj najniži udarac do sada (VIDEO)

“NAJVEĆI BLAM ZA ŽENU OD 46 GODINA!” Zvezdan Slavnić isponižavao Anu Ćurčić: Zadao joj najniži udarac do sada (VIDEO)

Tokom nastavlja emisije “Pitanja gledalaca” ponovo se pokrenula tema druženja Maje Marinković sa Anom Ćurčić nakon njenih intimnih odnosa sa Zvezdanom Slavnićem.

Zvezdan nije mogao, a da se ne ubaci te prokomentariše da je to najveći Anin blam za ženu od 46 godina, dok se Maji to toleriše.

– Zašto misliš da su Ana i Maja najveći blam u Zadruzi? – glasilo je pitanje.

– Ne mislim konkretno za njih, ja sam ovdje imala veće blamove, ali njihovo druženje jeste najveći blam. Ja se ne bih nikada družila sa osobom koja je spavala sa mojim mužem, meni je ovo užas, najveći blam – govorila je Anđela.

– Vidim da se ovde zadrugari bave samo mojim djelom, nas dvije nismo bff, jesam joj prešla preko toga. Mi ne pričamo o životu i drugim stvarima, mislim da bi Anđela trebalo da se zapita kako je ona prešla preko njegove prevare sa Majom. Nas dvije se ne družimo, imamo korektan odnos i tako će ostati – govorila je Ana.

– Složiću se sa Anom, desio se taj konflikt, mislim da nisu trebale da se dese neke reči sa moje i njene strane. Oprostile smo jedna drugoj od srca. Što se tiče Anđele, mislim da veći blam od nje ovdje ne postoji. Nikome neću ostati dužna do kraja – rekla je Maja.

– To je Anin najveći blam, ne Majin, to je velika razlika. Maja radi šta hoće, ona je takva, ali Ana, ovo je njen najveći blam od svih. Od žene koja ima 46 godina – pričao je Zvezdan.