Nakon što je Ana Ćurčić oštro demantovala kumu, Kačavenda se oglasila: “Pritisci su bili veliki”

– Vidjećemo kako će biti kad se strasti slegnu – rekla je Milena

Finale Zadruge sinoć je završeno, a pobjedu je odnijela Aleksandra Nikolić.

Naime, Ana Ćurčić je po izlasku saznala šta je sve pričala njena kuma Milena Kačavenda, i to ju je i te kako šokiralo.

– Milena i ja smo bile u odličnim odnosima prije “Zadruge”. Imale smo pauze u druženju, međutim dobre smo. Mi se nismo pripremale za rijaliti. Ne znam šta je pričala i šta je iznosila, tek ću saznati. Demantujem i šokirana sam šta je pričala moja kuma Milena Kačavenda – kratko i bez riječi poručuje Ćurčićeva.

foto: Telegraf.rs

Povodom ovoga oglasila se i Milena Kačavenda koja je rekla da razumije Anu koja je sada ‘promenila ploču’.

– Nemam ništa da kažem, treba joj da se naspava, kao i mi takođe. Imaćemo svi mi razgovore svakako, bez brige, ali moramo samo malo da se odmorimo. Ne plašim se da li će mi nešto zamjeriti. Ne bih generalno ništa da potvđujem, neka se ona odmori, i sama negdje treba da sazna šta se napolju dešavalo. Posljednjih dana smo svi imali ozbiljne udare – rekla je ona, pa otkrila kako je prošao susret sa Anom.

– Pa nismo stigle još da poričamo, samo smo se zagrlile i ona me je sve vrijeme pitala ‘Šta je ovo, šta je ovo?’ Ja sam verjovala do posljednjeg trenutka da će pobijediti, ali dobro i drugo mjesto je visok plasman – istakla jeona, pa otkrila zašto je po njenom mišljenju Anina majka burno reagovala i istakla da bivša zadrugarka još uvijek ništa ne zna šta se dešavalo napolju.

– Onog dana kada me je Ermina napala za laži, njena majka je rekla da jeste, da je istina da je bila vezivana. Vjerovatno njena majka želi da ona malo odmori, i da sama vidi šta smo govorili, kao i šta je ona željela da se iznese u javnost a šta ne, ali to je sve izgovoreno u trenutku kad je ona dala dozvolu da se oglasimo, ali svakako su pritisci bili veliki.

Kako je Ana oštro demantovala njene navode, ona je sada otkrila kako se osjeća po pitanju toga.

– Ništa nemam da kažem, ne zamjeram ništa. Vidjećemo kako će biti kad se strasti slegnu.

(Telegraf.rs)