Napakujem priču mužu da idem kod bolesne majke zapravo odemo kod mog momka…

Napakujem priču mužu da idem kod bolesne majke zapravo odemo kod mog momka… ja napakujem priču svom muža da idem kod bolesne majke da pomognem u kuci a zapravo odem da se vidim sa lju vnikom, povedem i dete sa sobom. Dete ostavim u dnevnoj sobi da gleda crtaće, a onda sa lju nikom da vodim lud čki od os sve po stanu polomimo. Vratim se kući kao nova, srećna i nasmejana. Ispovest:

Javio mi se juče nakon godinu dana. Nismo se uopšte čuli i videli jer je otišao u inostranstvo. Pre godinu dana mi je rekao da naša veza ne može da funkcioniše i da treba da nađem dečka koji će moći da mi posveti pažnju i poželeo mi sreću. Juče me je pitao da li sam za tih godinu dana bila sa nekim dečkom. Rekla sam da sam bila pre pola godine sa jednim dečkom, da je kratko trajalo i nije bilo ozbiljno. On je se uvredio i počeo da mi piše kako nisam verna, kako sam ga prevarila i kako sam pogrešila jer sam otišla

drugome. Rekao mi je da mi je verovao i da je bio ubeđen da ga čekam, ali je se prevario. Probudio mi je ponovo emocije i volela bih da opet budemo zajedno, ali on mi je rekao da ne može biti sa devojkom koja mu nije verna. Šta je očekivao nakon što mi je pre godinu dana rekao da nastavimo svojim putem i da nađem dečka koji će me usrećiti, a sad mi nabija neku krivicu. Taman sam se ohladila i opet me vraća u period kad mi je bilo teško jer je otišao. Osećam se loše.