“Našao sam neku punačku preko FB. Kroz nedjelju dana sam je pozvao na večeru. Naravno…”

neku punačku preko FB. Kroz nedjelju dana sam je pozvao na večeru. Naravno pristala je jer je rijetko ko hoće jer je takva. Živjela je 100 km od mene.

Ja sam išao kroz tih nedjelju dana za Njemačku na godinu dana. Nista otišli na večeru ja sve naručio u fullu vino skupo, skupa jela, odpilike racun 100e nek je iznosio..

Rekao sam joj idem napolje da telefoniram. Izašao sam i više nisam ušao, ispalio sam je jer je imala para da plati račun.
BONUS ISPOVIJEST

Prije dvije godine, dugogodišnji dečko me ostavlja uz objašnjenje kako je dobio sjajnu poslovnu priliku u Njemačkoj i kako mu treba njegova sloboda, jer želi istražiti njemačko “tržište”. Bila sam slomljena.

kofer3

Od jedne divne osobe ispao je toliki kreten da jednostavno nisam mogla povjerovati u to. Otišao je i izgubili smo svaki kontakt. Mjesecima sam bila u depresiji i nikako se nisam mogla oporaviti. U međuvremenu, upoznala sam njega. Lijep, pametan, duhovit, radi za minimalac, ali radi posao koji voli. U početku sam ga odbila uz iskreno objašnjenje da još uvijek patim za kretenom bivšim, no s vremenom se svojom dobrotom, duhovitošću i iskrenim ponašanjem uvukao u moje srce. Opet sam zavoljela, čak i više nego prije. Bivši se počeo javljati, kajao se, nudio kuće, putovanja, BMW, no ja nisam htjela.

tinejdzeri-ljubav

Dečko je u međuvremenu napredovao, dobio veću plaću i imamo sve uvjete za lagodan život. Stvarno, bitna je ljubav, a ne luksuz! Sve ostalo dolazi kasnije.