NEVIĐENI LOM U NIŠU – Miljana zvala Hitnu pomoć, Siniši je iznenada pozlilo: “Šutirala je Bebicu i tjerala ga napolje!”

NEVIĐENI LOM U NIŠU – Miljana zvala Hitnu pomoć, Siniši je iznenada pozlilo: “Šutirala je Bebicu i tjerala ga napolje!”

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz šeste sezone Zadruge.

Po izlasku u Šimanovcima ju je sačekao Nenad Macanović sa kojim je obnovila ljubavni odnos.

Međutim, kako “Star” piše, došlo je do velike svađe u domu Kulića, kada je Miljana navodno i nasrnula na Nenada Macanovića, a svemu tome je, kako mediji pišu, prisustvovao i Siniša Kulić.

Kako se saznaje, kontroverzna Nišlijka je Bebicu navodno nakon žestoke svađe i fizičkog obračuna izbacila iz kuće, a njenom ocu Siniši je toliko pozlilo da je morala navodno da pozove Hitnu pomoć.

– Miljana je bila pet dana u ljubavi sa Bebicom, a onda je nastao haos. On ništa konkretno nije uradio, ali njoj nije bilo po volji, pa je započela svađu sa njim. Kada joj je on odbrusio da je nervozna jer se Zola u rijalitiju muva sa Slađom, ona je skočila na njega i počela da ga grebe! Govorila mu je da izađe iz kuće, a onda uzela njegovu garderobu i počela da cepa i seče sa makazama. Kada je čio viku, Siniša je došao do njihove sobe i pokušao da smiri Miljanu, ali nije vredelo, ona je Bebicu šutirala, gađala i vikala da napusti kuću. Siniša mu je rekao da izađe dok se ona ne smiri – priča dobro obaviješteni izvor za “Star” i dodaje:

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Nakon sat vremena Bebica se vratio u kuću, a Miljana ga je gađala čašom, srećom se izmakao i promašila ga je, mogla je da ga raseče! Tada je Siniši pozlilo, pa ga je Bebica odvezao kod lekara jer Hitna pomoć nije mogla da dođe. Međutim, kada su se vratili kući od doktora, Miljana mu je rekla da odmah napusti Niš, jer ako to ne učini, ona će da naudi sebi i nosiće je na duši! On je tada otišao u hotel i čeka da ga Miksi pozove da se vrati jer veruje da je to njena trenutna faza. – piše “Star” a prenosi “Alo”.