Nisam imala puno izbora da biram, istinita prica – Bn- novosti

Priča je istinita. Ja sam Mila i imam 19 godina i iz Beograda sam, a priča se odvija u petak 30.12. Moja porodica i ja smo se našli u poprilično nezgodnoj situaciji, tata je dobio otkaz, jer zbog loše situacije firma je počela da smanjuje broj zaposlenih, mama radi za neku crkavicu, a zbog mnogo Rusa i Ukrajinaca stanodavac nam je podigao skoro duplo kiriju za stan.
Dugo sam razmisljala kako da pomognem roditeljima, a i sebi i onda sam slučajno kroz priču sa drugaricama došla na ideju da nađem nekog da se sa njim poj em za novac, neću biti ni prva ni poslednja, a rešiće nam neke goruće probleme. S obzirom da nisam znala kako da nađem nekog ko će mi platiti,

a opet ne bih da se sazna, pogotovo da ne saznaju moji roditelji, rešila sam da u petak izađem kao u grad, ali u stvari da negde potražim musšteriju.
Dugo sam razmišljala gde bih to mogla da tražim i na kraju rešim da izađem i da odem ka splavovima, tamo će me sigurno primetiti i prostom logikom, ima mnogo ljudi i najveća je šansa da me neko startuje. Obukla sam se se si, jer sam htela da me primete ljudi, obukla sam crni top sa dugim rukavima, ali sa g lim stomakom, a i grudi su mi se lepo videle, sivi karirani m nić, najlon čarape, čizme preko kolena, a ispod samo ta ice, bez brusa. Izgledala sam baš s si i očekivala sam da lako nađem neku mu eriju. Kada sam završila sa spremanjem pozvala sam taxi i kada sam ušla u taxi, namerno sam sela napred da vidim reakciju taksiste. Bio je oduševljen, kada sam mu rekla gde da vozi, posle nekoliko trenutaka me je pitao da li hoću da u asi taksimetar pa da se nas dvoje dogovorimo oko pla anja, nisam naivna znam na šta je mislio i onda mu kažem:
-a koliko ste mislili da Vam platim
-ma ne koliko nego kako lutko moja
-dobro onda kako; zatim me je uhv tio za butinu i počeo da je ma ira
-znaš ti mala nemoj da se praviš naivna
-ok znam ali neću sigurno da se jeb za jednu vožnju
-ok ali mogla bi da mi lepo po ušiš dr jice

-ok može, ali stani negde gde nas niko neće videti
Kada smo stigli kod Ušća tu je savio ka parku i ubrzo smo stigli do nekog šteka gde smo bili fino zaklonjeni.
-evo mala ovde nas niko neće videti; već je počeo da otko ava šlic i da vadi ku c, bio mu je dignut, očigledno sam ostavila dobar utisak na njega. Kada sam počela da mu pu m baš mu se dopalo, a i ja sam se baš trudila, bila sam jako nap ena.
-mala pu iš kao prava profesionalka, mogla bi lepo da zaradiš sa tim us ima; podigla sam glavu
-to mi i jeste cilj večeras, da nađem nekog da zaradim nešto para
-ajde p ši dalje; počeo je da mi na ija glavu na ku c, nisam se bunila jer sam videla da će ubrzo da s ši. Tako je i bilo, relativno brzo mi je pu io us a, sve sam gu la, jer nisam imala ni mnogo izbora