“NJEGOV OTAC HTIO DA PREGAZI MOG MUŽA TRAKTOROM”: Komšije ispričale jeziva dešavanja – trpjeli napade porodice ubice iz Mladenovca

Mještani Dubone i Malog Orašja već deset dana oplakuju nastradale u stravičnom masakru koji se dogodio 4.maja i prilikom kog su izgubili osmoro mladih meštana, a ranjeno je čak njih 14.

3450154-017-ff

OSUMNJIČENI U. B. FOTO: INSTAGRAM

U.B. koji je osumnjičen za masakr nad ovim mještanima, uhvaćen je i odveden na saslušanje u Smederevo 5. maja u jutarnjim časovima, nakon što je potraga za njim trajala cijelu noć.

Podsetimo, on se krio u kokošinjcu na imanju svojih rođaka kod Kragujevca, koji su takođe saslušani u istrazi.

3451416-whatsapp-image-20230507-at-12-04-36-pm-1-ff
SELO DUBONA FOTO: NENAD KOSTIĆ

Kako pričaju meštani Dubone, porodica osumnjičenog U. B. odranije je poznata po problemima, koje je svakodnevno pravila svima oko sobe.

– Niko sa njima ne priča od najbližih komšija, koliko su to teški ljudi za saradnju. Mi smo imali problem sa njima oko imov, a jednom je otac od U. B. nasrnuo na mog muža i traktorom, hteo je ineda ga pregazi. Napadao ga je i sekirom i mi šta ćemo, povukli se i ćutali. Pokušali smo da prijavimo policiji, oni dođu, oduzmu mu oružje na neko vreme, pa mu vrate. Da se sve ovo ranije saseklo u korenu do ovakve tuge sad sigurno ne bi došlo – kaže komšinica:

– Tada kada su nam uzeli pet metara imanja i još nam pripretili, mi smo se iz straha povukli i odlučili da pustimo. Mi smo stari ljudi, nemamo mi snage da se svađamo okolo, a oni da nemaju poštovanja ni malo prema nama, to ne mogu da shvatim. Stvarno nemam reči hvale za njih, a verujem da tako misli i ostatak komšiluka.

Podsjetimo, policija je uhapsila i R. B., oca osumnjičenog za masakr, zbog oružja.

(Kurir.rs)