NOVA SLIKA ZAPREPASTILA! Dalilino lice skroz promijenjeno, niko je ne prepoznaje: Pukla 20.000 eura za promjenu

Dalila Dragojević pred ulazak u ”Zadrugu” već je imala niz estetskih korekcija i promjena na svom licu, a onda je odlučila da honorar koji je osvojila u rijalitiju, a potom i zaradu sa TikToka uloži dodatno u sebe,

Naime, ona je navodno u remont lica uložila 20.000 evra, a rezultatima je prezadovoljna, prenosi Kurir

 

Da je promjena u odnosu na prije samo mjesec dana očigledna, vidi se i po tome što sada djeluje potpuno neprepoznatljivo i da više ne liči na sebe, što su primijetili i brojni korisnici društvenih mreža. Dalila je zahvat izvršila u inostranstvu, a ovog puta je sredila usta, jagodice, uši, zube, a reklo bi se i da se podvrgla podizanju kapaka i čuvenim mačijim očima. Ona je stavila i nove silikone u grudi, koje je povećala za jedan broj, što joj je bilo u planu već duže vreme.

– Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest mjeseci izađe iz tvog tijela, a ti, ako želiš, možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije, jer sam imala koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak – rekla je svojevremeno Dalila.