NOVAK ĐOKOVIĆ KOD NJE OTIŠAO NA KLOPU: Pjevačica ne može da sakrije ODUŠEVLJENJE, u zagrljaju bogatog muža i ŠAMPIONA
Novak Đoković bio je gost pjevačice Nevene Božović i njenog supruga pilota Nikole Ivanovića u njihovom ugostiteljskom objektu u srcu Budve.

Pjevačica Nevena Božović ugostila je sa svojom porodicom tenisera Novaka Đokovića u jednom popularnom kafe restoranu na Jadranu, čiji je vlasnik njen suprug Nikola Ivanović, po zanimanju pilot.

Foto: Twitter

Osmijeh na Novakovom licu kaže da su Nevena i Nikola bili izvrsni domaćini, iako se to ne dovodi u pitanje budući da je Nikolin restoran jedan od najposjećenijih i najpopularnijih u Budvi, gdje je inače i vlasnik hotela.

Budvanin je Nevenu ubijedio da se iz Beograda preseli u Budvu i tamo joj je obezbijedio luksuzan život, gdje odgajaju kćerkicu Anku. Kod Nevene često dolaze majka i sestra i upravo su se i one zadesile kada je teniser došao.

– Novaka voli čitava Nevenina porodica i bilo im je pravo zadovoljstvo ugostiti ga – ispričao je izvor za portal Republika.

3409826-nevena01-ff

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Inače, Novak Đoković je redovan posjetilac crnogorskog primorja, gdje mu je baza u Tivtu. Čitava njegova porodica voli Bokokotorski zaliv, ali i Budvu i Sveti Stefan gdje se Novak oženio svojom Jelenom i napravio gala svadbu o kojoj je brujao svijet.