NOVE JEZIVE SLIKE! ŠAVIJA POSLIJE BRUTALNOG NAPADA: Jedan me uhvatio za ruke, drugi za noge, OBEZBJEĐENJE me nosilo kao SVINJU!

Nataša Šavija preksinoć je pretučena na jednoj svadbi nakon čega je odmah završila u bolnici a glavni osumnjičeni za ovo djelo je Stefan Karić.


Nakon što se Nataša na svom Instagramu oglasila u vidu storija, rekavši da joj je jedini cilj da nasilnik ode u zatvor, sada je na svom profilu podijelila jezive fotografije sa povredama i u opisu navela šta se sve desilo na svadbi.

Nataša Šavija
– Samo da se vidi umjetnost jednog nasilnika nad ženom! Upravo slikano, a za stolom je bila prva faza, poslije 15-ak minuta od prebijanja.

Nataša Šavija
Namjerno sam se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svjedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se ja izbacim, da ne bih grozila goste, da bi me obezbjeđenje uhvatilo za ruke i reklo: “Ajde napolje, napolje”, kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke, a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! I kao: “Hajde gubi se odavde”, bez tašne i jakne, dok se nije pojavio jedan divan čovjek (hvala mu) i rekao im da ne rade to, da nije u redu i on ima kćerku, da mi se donesu stvari i onda me otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vid, a pritom sam vidjela duplo, jer mi je spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izvjestaju u bolnici – napisala je Nataša na svom Instagram profilu ispod slika jezivih povreda.

Kurir.rs/ Informer