OD KARLEUŠE NI TRAGA NI GLASA: Evo s kim je Duško Tošić UHVAĆEN u Rimu, DOKAZ se širi BRZINOM SVJETLOSTI

Otkako je pred kraj prošle godine pop diva Jelena Karleuša otkrila da su odnosi između nje i njenog još uvijek zakonitog muža Duška Tošića narušeni, te da sledi razvod, do kojeg doduše još uvijek nije došlo, porodična situacija poznatog para glavna je tema u medijima.

Pjevačica je tada između ostalog izjavila i kako se bivši fudbaler više ne osjeća kao dio njihove porodice, međutim oboje se trude da njihove kćerke cjelokupnu situaciju i njihove nesuglasice što manje osjete i lakše podnesu, čemu svedoči i najnovija fotografija Duška Tošića.

Evidentno je da Atina i Nika pored oba roditelja jednako uživaju. I mama i tata trude se da udovolje svojim mezimicama, te su na meniju često luksuzna putovanja kojima se djevojčice veoma raduju, a ovog puta u avanturu u Italiju krenule su sa poznatim tatom što smo saznali kako iz njegove, tako i iz objave preslatke Nike koja je veoma aktivna na Tik-Toku.

foto: Instagram printscreen/duskotosic

Naime, fotografija Duška Tošića sa stadiona iz Rima gde se za vikend igrala utakmica između Rome i Intera osvanula je na njegovom Instagram profilu, a zatim je i njegova mlađa kćerka objavila snimak iz istog grada, što je bilo dovoljno da shvatimo da je tata spojio lijepo i korisno, te na poslovni put odlučio da povede i svoje mezimice.