OD OVIH KOSTINIH RIJEČI LEDI SE KRV: Dječak monstrum i dalje u svojoj glavi ima JEDNU IDEJU! JEZIVO!
Jednom su ga čak i pitali, otkud to da ne želi da pobjegne, a ono što je Kosta Kecmanović odgovorio sve je šokiralo.

Kosta Kecmanović (14), dečak monstrum koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” kada je ubio devet učenika i Dragana Vlahovića, radnika obezbeđenja ove obrazovno-vaspitne ustanove, nalazi se u Klinici za neurologiju i psihijatriju dece i omladine, a kako saznaje nezvanično portal Republika.rs on i dalje misli da će uskoro biti na slobodi.

– Dječak nijednom nije pokušao bilo šta što bi nadležne navelo da misle da želi da pobjegne. To je svima čudno s obzirom na to da ima mnogo energije i da sd vremena na vrijeme upada u histerična raspoloženja. Ipak, on nijednom nije ni pokušao da napusti prostor u kojem je smješten – navodi za portal Republika.rs izvor blizak Klinici u kojoj je smješten dječak na medicinskom vještačenju.

Prema riječima izvora, Kosta za mnoge stvari negoduje i ima različite ideje, pa je to zaposlenima na klinici bilo nevjerovatno da ne pokušava da izađe.

 – Jednom su ga čak i pitali, otkud to da ne želi da pobjegne. On im je samo hladno odgovorio “Šta ima da bježim?! Uskoro ću i tako na slobodu – kaže izvor.

Kosta Kecmanović je, kako je već poznato, svoj zločin planirao i istraživao i Krivični zakon, što se po njegovim pretragama na računaru dalo vidjeti u istrazi.

– On zna da nije krivično odgovorna osoba. I dalje vjeruje da niko neće moći da ga kazni, da će “proći” sva vještačenja i da će bez obzira na svoj monstruozni čin biti slobodan – zaključuje izvor.