ODAKLE IZOPERISANOJ ALJEKS OVOLIKO SAMOPUZDANJA: Oglasila se Ana Ćurčić – EVO ŠTA JE OTKRILA O ALEKS

Nakon jučerašnje emisije “Narod pita”, u kojoj su Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić iznijele niz uvreda jedna o drugoj, evidentno i dalje izrevoltirana partnerka Ace Bulića oglasila se i nastavila da iznosi prljav veš o pobjednici “Zadruge 6”.

– Živo nas zanima odakle kompletno izoperisanoj Aljeks Mimi, Vitinoj Draguljici i bivšoj konkubini pokojnog Žareta sa broda “Sava”, koji je bio stariji od Slovenke, osobi koja je proterana iz Turske i Švice zbog, kako kažu, bavljenja najstarijim zanatom, osobi koja je za sitne pare bila kafanska frajla u Bujanovcu, osobi koju je oženjeni, pokojni dečko Albanac iz Makedonije izbacio iz auta i ostavio na granici kao potrošenu ku**u ovoliko samopouzdanje?! – kazala je Ćurčić za “Pink”.

Ana je navela i da se Aleksandra uredno raspituje o njenom dečku Draganu Aci Buliću, iako je u vezi sa Filipom Carem.

– Anin dečko nije morao da se specijalno raspituje o životu Aljeks Mime, jer je isti opšte poznat javnosti. Međutim, jasno je da se Aljeks Mima, koja kaže da je u ozbiljnoj vezi sa Filipom Carem, i te kako raspituje o mojoj i njegovoj vezi i fantazira da bi Aca bio sa njom pored mene žive koju u tom smislu omalovažava. Takođe je jasno da Aljeks, koja izgleda kao ofucana rumunska, drumska ku**a od 50 evra, nije imala herca da pročita komentare o sebi od sinoć, jer da jeste ukapirala bi da većina muškaraca mene i nju vizuelno porede kao Ferari i Fiću! Ipak, vrhunac paradoksalnosti je kada vam neko poput Slovenkine kćeri Aljeks Mime telećeg pogleda i biografije sa kojom se sprda Balkan kaže da živite cirkus od života – dodala je Ana bijesno.