Oglasio se alarm, obezbjeđenje urgentno reagovalo – spriječili Dalilu Dragojević da izađe iz prodavnice

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica i pobednica “Parova”, Dalila Dragojević, nakon izlaska iz “Zadruge 5” koju je obilježila svojim ljubavnim brodolomom sa Dejanom Dragojevićem, sa kojim je potpisala papire za razvod braka pred milionima gledalaca, svoju karijeru nastavila je kao voditeljka na “Hajp” televiziji.

Osim voditeljstva, Dalila se bavi i TikTokom gdje snima lajvove i zgrće pozamašne svote novca, koje joj na toj mreži šalju fanovi. Izjave ne daje mjesecima, a sada je uhvaćena u dnevnoj rutini u jednom prijestoničkom tržnom centru sa drugaricom iz rijalitija, Marijanom Zonjić.

Foto: YouTube/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Dalila je tom prilikom posjetila brojne prodavnice, a kada je izlazila iz jedne, uslijedila je neprijatnost.

Marijana i Dalila su po napuštanju prodavnice alarmirale senzore koji su počeli da pište, a obezbjeđenje ih je hitno pretreslo.

Foto: YouTube/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Podsjetimo, Dalila je nedavno kažnjena zbog prebrze vožnje, a skorašnjom pojavom u svojoj emisiji izazvala je veliku pažnju javnosti, jer je promjena na njenom licu bila više nego očigleda. Pokrenule su se spekulacije o njenim estetskim korekcijama, kojima se bez sumnje podvrgla posljednjih mjeseci.