OGLASIO SE ZVEZDAN SLAVNIĆ NAKON NAVODA DA ĆE ZBOG ANE BITI UHAPŠEN: Nasilja nije bilo!

Ana prijavila je bivšeg nevjenčanog supruga Zvezdana nakon izlaska iz “Zadruge” za psihičko i fizičko nasilje koje je pretrpela u rijalitiju, a koje je, kako kaže, trpila i prethodnih godina dok su bili u vanbračnoj zajednici.

FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Kako je Zvezdan povratnik, zbog još jednog krivičnog djela u nizu – nasilničkog ponašanja, sada mu ponovo prijeti zatvorska kazna.

On je u rijalitiju u više navrata nasrnuo na nju, a postoje i snimci koji to i dokazuju, a on kaže da nasilja nije bilo.

– Nije istina, nasilja nije bilo. Jeste bilo turbulento svakako, ali nasilja ne, ljudi su vidjeli – rekao je on.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić
FOTO: BETA/MILAN TIMOTIĆ, INSTAGRAM/ZVEZDAN_SLAVNIC, SCREENSHOT

– Ja cu možda podneti tužbu protiv nje, na kraju, zbog svih laži koje je iznosila protiv mene – dodao je Slavnić.

Zvezdan je istakao da još uvek nije dobio zabranu prilaska.

Podsetimo, on je u rijaliti programu “Zadruga” više puta razjareno nasrtao na nju, gurao, bacao joj stvari, prevrtao krevet na kom je ležala, a jednom je i iz sve snage udario pesnicom pored njene glave. Uz sve to, Ana je proživela psihičku torturu.

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ, NENAD KOSTIĆ, ATAIMAGES

– Zbog svega što se izdešavalo, znate i sami, gledali ste, rešila sam da ga tužim. Okupila sam tim advokata, prikupljamo još uvek video snimke i dokaze, ali bi trebalo da zabrana prilaska stupi na snagu kroz par dana. Sad sam trenutno prezauzeta, ne stižem da se posvetim samo tome, ali će biti krivično gonjen i za sve laži koje je iznosio – rekla je Ana.