OJADIO “PINK” ZA BRDO LOVE: Otkriven Zvezdanov honorar koji je uzeo prije početka rijalitija – profitirao!

Sada je već svima poznato da je Zvezdan Slavnić diskvalifikovan iz “Zadruge 6” i da je ostao uskraćen za mogućnost da se bori za glavnu nagradu i titulu pobjednika posljednje sezone pomenutog rijalitija.

Tokom jučerašnjeg dana, divljao je i vitlao motkom po Beloj kući ali i čitavom imanju u Šimanovcima, a potom počeo da preti zadrugarima i šutira inventar. Kako je produkcija bila izričita i rešena da ni najmanje propuste i kršenja pravila neće tolerisati, Zvezdan je momentalno diskvalifikovan.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Budući da je došlo do, kako smo napomenuli diskvalifikacije, produkcija će prema odredbama ugovora koji su potpisali prije samog ulaska u “Zadrugu 6”, potraživati 50.000 eura od Slavnića, na ime kazne.

Mnogi njegovi cimeri su komentarisali kako je ovo najgora solucija po njega, jer je svega desetak dana ostalo do kraja rijalitija, do velikog finala, a da on izlazi bez dinara i sa pomenutim dugom.

Međutim, u razgovoru Filipa Cara i Miljana Vračevića, sasvim slučajno je otkriveno kako je Slavnić unaprijed uzeo svoj honorar, barem kako on tvrdi i na taj način paprenom svotom profitirao i uspio da “ojadi” Pink televiziju.

– Uzeo je on dva konja, tako mi je rekao – izjavio je Miljan Vračević, što je Cara ostavilo u čudu. “Konj” u žargonu znači 10.000, te bi se izveo zaključak, da je sin Moke Slavnića, postao bogatiji za 20.000 eura, od čega će se odbijati silne kazne zbog pravila koja je kršio. Mada, to je samo dio honorara koji njemu pripada.