ON JOJ JE VRATIO OSMIJEH NA LICE! Ana Ćurčić objavila prelijepe vijesti i sa ponosom poslala barnu poruku “Sve što vrijedi”

ON JOJ JE VRATIO OSMIJEH NA LICE! Ana Ćurčić objavila prelijepe vijesti i sa ponosom poslala barnu poruku “Sve što vrijedi”

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, ima veliki povod za slavlje.

Naime, ona je danas na svom profilu na Instagramu pokazala koliko je ponosna na svog sina Luku, obzirom da je završio srednju školu.

“Sve što vrijedi, bravo sine moj” – napisala je Ana u opisu videa, a na samom početku se čulo: “Naš mister maturske večeri, Luka Kovačević” – a zatim je uslijedio gromoglasan aplauz podrške.

Nakon što je prozvan, Luka je na ceremoniji dodjele diploma prišao profesorima, koji su mu čestitali na uspjehu, a potom i uručili diplomu.

Podsjetimo, sin Ane Ćurčić, se na superfinalu rijalitija “Zadruga krio od kamera i privukao veliku pažnju, a potom voditelju Darku Tanasijeviću dao kratku izjavu.

– Sve ona zna, ne moram ništa da kažem. Ponosan sam uvijek i zauvijek! – rekao je Luka kratko misleći na svoju majku.
Veliki dio publike pohvalio je Luku i njegovo ponašanje, a bilo je i onih koje je oduševio svojim izgledom i komplimenti nisu prestajali da se nižu.

Zadruga

Blic