ONA JE FAVORIT ZA POBJEDU U “ZVEZDAMA GRANDA”: Pjevačica izgledom očarala sve, a evo čime se bavi

ONA JE FAVORIT ZA POBJEDU U “ZVEZDAMA GRANDA”: Pjevačica izgledom očarala sve, a evo čime se bavi

Marija Šerifović joj oduvijek bila muzički uzor!

Bliži se trenutak kada ćemo saznati ko će biti pobjednik ove sezone “Zvezda Granda”, a među sedamnaest finalista nalazi se Martina Jozinović čiji muzički put prošao i te kako zapaženo, pa sad važi za velikog favorita.

Talentovana dvadesettrogodišnja djevojka dolazi iz Beča gdje danas živi i studira nutricionizam, a malo ko zna da je zapravo iz Kaknja, iz Bosne i Hercegovine.

Marija Šerifović joj je oduvijek bila muzički uzor, mada nije ni slutila da će upravo jednog dana imati priliku da sa njom radi na usavršavanju svog pjevanja.

– Iz Bosne sam ali živim u Beču, pa zbog toga često s Marijom radim online. Kada je snimanje dođem par dana ranije da bih vježbala – objasnila je takmičarka za Grand.

Kada je prvi put stala pred čuvenu osmorku i zapjevala “Kao moja mati” malo je bilo onih koji su povjerovali da joj je pjevanje samo hobi.

– Ti si zaista bila najbolja u Sarajevu na audiciji, večeras kada si počela bio je jedan falš, pa se Bosanac odmah uhvatio za panik. Dobro je da si se odmah izvukla – rekao je Saša Popović tom prilikom.

Martina važi i za izuzetno atraktivnu djevojku i svojim objavama redovno oduševljava pratioce na Instagramu.