“ONA JE UMISLILA DA JE HOLIVUD” Anđela Đuričić izazvala gnjev na mrežama, fotka iz izlaska napravila karambol: Sram te bilo!

“ONA JE UMISLILA DA JE HOLIVUD” Anđela Đuričić izazvala gnjev na mrežama, fotka iz izlaska napravila karambol: Sram te bilo!

Anđela Đuričić nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem vratila se kod svojih roditelja u Crnu Goru, a sada trenutno boravi u Dubrovniku u Hrvatskoj. Nije poznato sa kim je Anđela otputovala, a sada je slikom iz grada pokrenula lavinu komentara.

FOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Naime, Anđela se slikala na šetalištu sva ponosna i važna sa osmijehom na licu, kao da nije u prethodnom periodu osramotila sebe i svoju porodicu. Ona je pozirala u narandžastoj uskoj haljini, koja je imala dublji dekolte i ogroman šlic, te je Crnogorka isturila jednu nogu, a dole je imala bijele patike, koje je uparila sa torbom.

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Anđelino izdanje i putovanje u Hrvatsku, ovih dana izaziva burne reakcije, obzirom da je iznenada ostavila svog 23 godine starije dečka Zvezdana Slavnića, sa kojim je turbulentan odnos započela u šestoj sezoni rijalitija “Zadruga”. Mnogi smatraju da Zvezdan pati zbog ovog raskida, jer se tome nije nadao.

“Umesto da se stidi, ona umislila da je Holivud neki”, “Sram te bilo, umesto da se stidiš, ti se još pokazuješ”, “Slavniću da li ti je krivo sada?”, “Kao da je dobila Nobelovu nagradu, a ne blamirala sebe”, “Idi kući”, “Prelepa”, “Uživaj”, bili su samo neki od komentara na Anđelin račun.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, ANA PAUNKOVIĆ, SHUTTERSTOCK, ILUSTRACIJA

Podsjetimo, Anđela je nedavno otkrila detalje raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

– Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi – rekla je Anđela na početku, a onda se osvrnula na raskid sa Zvezdanom.

– Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnosti i sebe na prvom mestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svetlu sa ljudima koji su me vredni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobede – rekla je ona za “Hype”.