Oprah Winfrey pokazala nikad vitkiju figuru i otkrila kojim se trikovima poslužila
Kada se Oprah Winfrey nedavno pojavila na Annual Academy Museum Gali u Los Angelesu, svi su ostali očarani njezinom vitkom linijom. Odjenula je ljubičastu pripijenu haljinu i pokazala nevjerovatnu transformaciju.

“Danas sam bila na traci za trčanje. Promijenila sam životne navike i namjeravam ih zadržati”, izjavila je novinarima na upit o tajni nove figure.

Winfrey je još 2017. otkrila da brzo nakon buđenja ide u kućnu teretanu.

“Odradim 20 minuta na eliptičkoj spravi, pa još 30 minuta hodam po traci. Nagib postavim na treću razinu, a onda ga povećavam dok ne dođem do razine 12 ili 15. Nakon toga radim trbušnjake”, pojasnila je tada za The Hollywood Reporter.

Nakon što joj ubrza srčani puls, Oprah se ohladi dvadesetominutnim hodanjem ili meditacijom u sjedećem položaju.

“Prava istina je da jako mrzim vježbati, ali ipak to radim. Mnogi to ne vole, ali nam je potrebno da bismo se osjećali dobro”, istaknula je.

Nakon što su se ove godine počele širiti glasine da Oprah uzima lijekove za mršavljenje, ona je to oštro odbacila.

Inače, Oprah je vlasnica 10 posto dionica komapnije Weight Watchers i godinama slijedi njihov program. Prije otprilike 15 godina objavila je svoj jelovnik i otkrila da dnevno unosi oko 1700 kalorija, pri čemu pazi da 20 posto menija čine proteini, 30 posto zdrave masti, a 50 posto ugljikohidrati poput cjelovitih žitarica, voća i povrća. Oprah dnevno unosi oko 1100 miligrama kalcija i prosječno 34 grama vlakana.