OSTAVILA ZVEZDANA! ANĐELA POSLUŠALA KONAČNO SVOJE RODITELJE: Oglasila se i otkrila šta se desilo

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić i dalje bude veliko interesovanje javnosti. Njih dvoje nisu uspjeli da stignu do superfinala “Zadruge” jer su zbog nasilnog ponašanja izbačeni nekoliko dana pred završetak. Oni su ostali bez svojih honorara, a televizija Pink je najavila da će na sudu tražiti odštetu u visini od 50.000 evra.

Ipak, njih dvoje nisu mnogo marili već su počeli da grade karijeru u medijskoj sferi, a već su uspjeli da snime i prvu emisiju. Sve je izgledalo idelano, ali je sada potvrđeno da se Anđela nalazi u Crnoj Gori, dok je Zvezdan ostao u Beogradu.

Naime, Anđela je otišla u Crnu Goru, a na aerodrom Nikola Tesla dovezao je Mokin Slavnić.

Anđela se obratila javnosti preko svog Instagram otkrivši tajnu da dolazi svojim roditeljima, što je krila od svojih pratilaca.

– Ćao svima, malo obavještenje za sve. Stigla sam u Crnu Goru. Eksluzivno ovo nisam htjela da najavim nigdje. Stigla sam u CG. Idem kod svojih roditelja na malo duži odmor ovog puta. Ljubim vas – rekla je Anđela sa osmehom.

Ona je odlučila da ispuni želju svojim rdoiteljima koji su od nje tražili da dođe na duže, kako bi proveli vrijeme zajedno, s obzirom da je prošle nedelje u Crrnoj Gori bila samo jedan dan. Sasvim je normalno da njeni roditelji žele da provedu vrijeme sa mezimicom s obzirom da je Anđela bila 9 mjeseci u imaginarijumu rijalitija u Šimanovcima.

Sreća na njenom licu svJedoči da se i sirena iz Đenovića raduje što će provesti vrijeme sa roditeljima, iako je zbog ove želje morala da ostavi Zvezdana u Beogradu. Još uvijek nije poznato koliko će dana Anđela ostati u Đenovićima. Ipak, uz moderne tehonologije moći će da budu stalno u kontaktu.

Anđelin otac o čerkinom učešću u rijalitiju

Anđelin otac nije želIo da se oglašava tokom ćerkinog učešća ni u Zadruzi 5 ni u Zadruzi 6. Ipak, on je sa svojom suprugom gostovao u Šimanovcima na finalu pete sezone najgledanijeg rijalitija. Tom prilikom je izjavio:

– Ponosni smo, zaista ne znam šta da kažem! Naša Anđela je takva, pokazala je svoje pravo lice i pravo lice naše familije.