OTIŠLA JE KOD MUŽA NA POSAO, A TAMO GA JE ZATEKLA SA SEKRETARICOM: Nije mogla da dođe sebi kada je vidjela…

Ova priča će vas ostaviti u šoku kad budete saznali kolika je moć osvete jedne žene koja je zbog druge žene ostala bež muža nakon mnogo godina braka.

Možda su znakovi bili tamo od početka. Kada god je srećna Džuli odlazila kod svog muža na posao da ga iznenadi, njegova sekretarica je uijvek izgledala nedruželjubivo i bilo joj je neprijatno, čak je izbjegavala kontakt očima. Džuli je smatrala da je to zato što je još uvijek nova i neiskusna.

Nekoliko meseci kasnije, muž joj je rekao da želi razvod. Džuli je osjetila kao da joj se život preokrenuo u jednoj sekundi samo zbog mlađe i ljepše žene. Ali šta je sa njihovim zajedničkim životom i iskustvima? Mlada žena koju je Sem htio da oženi željela je da živi sa Semom u njegovoj kući u kojoj su Sem i Džuli odgajili svoju djecu. Džuli je imala 3 dana da spakuje sve svoje stvari i uspomene prije nego što zauvijek napusti lijepu kuću u kojoj je živjela.

foto: Profimedia

Dozvoljeno joj je da uzme samo određene stvari, ali je prije toga trebalo da pita Semovu bivšu sekretaricu šta ona želi da zadrži u kući. Džuli je svaki komad namještaja kupila sa Semom i ovo je za nju bilo vrlo ponižavajuće. Cijeli dan je provodila pakujući se i plačući. Njena osjećanja su bila odbačena, kao da nije imala glas. Nije znala kako da sama počne iznova. Cijeli njen život je bio u tim kartonskim kutijama kao neka surova šala.

Trebalo joj je samo 2 dana da upakuje 37 godina života i nikome nije bilo bitno da li je ona bila spremna na to. Bila je odbačena samo da bi se neka nova žena uselila i živjela u uspomenama koje je ona gradila sa mužem. Treći dan je odlučila da se opusti i oprosti od svog doma. Uzela je flašu skupog vina koju su dugo čuvali.

foto: Profimedia

Njena posljednja večera u kući takođe je bila posebna i spremila je sebi račiće sa kavijarom i pustila omiljenu muziku. Nije oprala tanjir, već je išla od sobe do sobe i skidala garnišne od zavjesa koje je napunila polupojedenim škampima, kavijarom i ostalim morskim plodovima. Nakon toga je oprala sudove, jer nije željela da ostavi prljavu kuhinju. Kuća je morala da bude besprekorna za novi ljubavni par.

Kada se nova žena uselila, sve je bilo savršeno i par je uživao. Iskoristili su sve prednosti u kući, od kade i bazena do vinskog podruma. Ali kuća je počela da se osjeća na neprijatan miris. Dovedeni su radnici iz kompanije za veliko čišćenje i sve je bilo temeljno oprano. Tepisi su bili oprani, provjereni su i ventili da nije bilo neke uginule životinje.

foto: Profimedia

Prijatelji, sobarice i baštovani nisu mogli da podnesu smrad i nisu prilazili kući. Na kraju su Sem i njegova žena stavili kuću na prodaju, ali čak i kada bi se pojavili potencijalni kupci, odbijao ih je smrad. Trgovci nekretninama na kraju su odustali od njih. Mjesec dana kasnije, Džuli je pozvala Sema jer je željela da zna kako se stvari odvijaju. Rekla mu je da joj nedostaje njen bivši dom i nije bila sigurna da li bi mogla da ga kupi od njega.
Džuli je rekla da je spremna da ubrza brakorazvodnu parnicu, ukoliko bi on pristao da joj u nagodbi prepusti kuću. Sem se odmah složio i pozvao advokate da se svi papiri srede i Džuli je kupila kuću za desetinu pune cijene kuće. Jedini uslov je bio da se istog dana potpiše i Sem nije želio da rizikuje da se Džuli predomisli. U roku od sedam dana Sem i njegova devojka spakovali su sve stvari i napustili kuću ostavivši je potpuno praznu za Džuli. Uzeli su sve, uključujući i one garnišne.