OTKRILA JE MUSLIMANSKO IME DEJANA DRAGOJEVIĆA, IZNIJELA ŠOK TVRDNJU: Značenje imena ima jaku simboliku!

Ona je istakla da nije sigurna da li će Dejan postiti cijeli ramazanski post, nazvavši ga potpuno drugim imenom

Poznata rijaliti učesnica i pjevačica Vesna Rivas iznijela je nove, šokantne tvrnje, na račun Dejana Dragojević.

Naime, ona se dotakla velikih promjena u narednom periodu i istakla da ne zna da li će Dejan postiti cijeli mjesec ili ne, što je voditelja zbunilo.

– Bliži se 1. april. Prvog aprila uveče počinje ramazanski post. Mene sad zanima da li će Zijad biti u postu cijeli mesec ili kako će to da izvedu – zapitala se pjevačica.

Voditelj nije bio siguran o čemu priča, pa ju je upitao ko je to.

– Ko je Zijad? – pitao je on, a Vesna je kao iz topa odgovorila.

– Zijad je Dejan Dragojević. Znači, da li će Dejan izgurati cijelu tu priču? On se žrtvuje za Dalilu i njihovu ljubav. Mene sad interesuje da li će on biti u postu i kako će se Dalila ponašati u vrijeme posta, za vrijeme Bajrama i za vrijeme Ramazana, pošto sam je ja lično gledala, a ima i klipova, kako se ponašala. Toliko – zaključila je Rivasova.

Podsjetimo, još u Zadruzi se spekulisalo o Dejanovoj promjeni vere. Dragojević nije želio ništa da komentariše, sve do sada. On je otputovao u Meku i Medinu tokom Ramazana i javnosti, na svom Jutjub kanalu, otkrio da je prešao u islam prije 4 godine, kao i još mnogo detalja o istoj.

Inače, Zijad je muško ime arapskog porijekla. Značenje imena je mnogo, iznad svega, suviše, ali se vjeruje da je izvedeno od imena Zijaudin sa značenjem svjetlo vere.

(Telegraf.rs)