OTKRIVEN UZROK SMRTI: Ljekari se danima borili za život Lane Toković – evo šta se desilo prije nego što je pala u komu

Lana Toković preminula je jutros na VMA, a kako je za domaće medije rekao njen prijatelj, uzrok smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.

Lana Toković izgubila je bitku rano jutros na VMA nakon kratke bolesti. Muzičarka i nekadašnja rijaliti zvijezda je bila dvije nedjelje u komi zbog upale pluća i visoke temperature.

Njen prijatelj je za domaće medije otkrio da je ona u januaru dobila koronu i završila u bolnici u Batajnici.

– Lana je imala težak oblik korone i ležala je u Batajnici. Nikom nije jasno kako je dobila koronu i gdje. Mi smo stalno bili uz nju i niko iz njenog okruženja je nije imao. To je ostavilo posljedice na njenim plućima pa je zbog toga išla na VMA – kaže Lanin prijatelj za “Informer”.

On je zatim istakao kako je Lana dobila sepsu zbog koje je dvije nedjelje bila u komi.

– Na VMA joj je skočila visoka temperatura, nikako nisu mogli da je skinu danima. Dobila je sepsu, ljekari su učinili sve što su mogli ali već je bio kraj. Bila je dvije nedjelje u komi – otkrio je izvor za pomenuti portal.

Podsjetimo, Lana Toković je rođena 29.11.1966 godine u Beogradu. Osnivač grupe “Lana i Aldo”, muzikom se profesionalno bavi od svoje šesnaeste godine. Snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda.

Tokom svoje karijere, pisala je i muziku za animirane filmove i reklamne spotove.