OTKRIVENO KAKO SE ANA ĆURČIĆ PONAŠA KOD KUĆE NAKON PORAZA: “Plaši se da izađe bilo gdje, potpuno se slomila”

Zadruga 6 je zvanično završena, a pobjedu je osvojila Aleksandra Nikolić

Naime, Ana je bila favorit mnogih, te je nakon proglašenja pobjednika doživjela emotivni slom.

– Ana je mislila da će pobjediti, a kada je čula da je to Aleksandra sve joj se srušilo. Ta pobjeda bi je na neki način podigla i mnogo značila, jer je svoj život u rijalitiju dala na tacni. Bila je sigurna da zbog svega što je iznijela i preživjela zaslužuje pobjedu – počinje izvor, pa nastavlja:

– Kada je stigla u svoj dom ona se potpuno slomila. Nije prestajala da plače i da grli sina Luku, koji ju je sve vrijeme tešio i govorio da će sve proći i da mora da se smiri. Ani je bila naročito bijesna što je njena kuma Milena iznosila svakakve informacije o njenom i Zvezdanovom odnosu, od kojih neke uopšte nisu istinite. Nije joj jasno kako je mogla sve to da priča. U jako je velikom strahu da joj se Zvezdan ne osveti zbog prljavog veša koji je iznijela u “Zadruzi” i plaši se da ostane sama kod kuće – priča izvor i dodaje:

– Majka i porodica su svakako uz nju, a sigurno će joj trebati vremena da sve odboluje i prihvati. Svesna je i da ima veliku podršku naroda, a pogotovo žena koje su doživele slične traume i to je na neki način dosta ohrabruje – završava izvor za “Blic”.