OVO JE BIO PRVI ZNAK DA JE MUŽ VARA: Srpska pjevačica uhvatila muža na djelu – EVO KO JE ONA

Nela Bijanić nedavno je objelodanila da se razvela jer ju je muž prevario. Međutim, pjevačica priznaje da su se ona i njen suprug rastali još prije deset godina, ali tek su nedavno potpisivanjem papira za razvod to i ozvaničili.

– To je sve život. Nedavno sam baš rekla kada sam se ja razvela mogu svi. To znači, pošto sam ja jedna račica, porodična žena, kada sam se udala spustila sam roletne, ja koja sam ribetina, koja ode u Švicarsku, Njemačku, Holandiju da pjeva i odem samo na nastup, pa u hotel i na aerodrom. Ništa me drugo nije zanimalo, imam svoju porodicu, tu priča počinje i tu se završava – rekla je Nela, a potom nastavila:

– On čovjek ima svoj život, a ja sam osoba koja ne može da pređe preko prevare i iz tog razloga se desilo to što se desilo. Ne kažu džabe bolje dobar razvod nego loš brak. Ja sam prije deset godina saznala za prevaru, ali smo sada u okej odnosima. To nije moguće promijeniti, imamo dijete, unuke, zajedničku imovinu, ipak će on uvijek ostati otac mog djeteta.

Pjevačica je i otkrila kako je posumnjala da je muž vara.

– Četrdesetak godina sam imala kada sam to saznala. Morate biti jaki mentalno, ali bilo je momenata kada sam emotivno padala. Nisam stijena, pa ni ja niti bilo koja druga žena. Ali dok smo bili u braku sve je funckionisalo kako treba – rekla je pjevačica.

-Imam tu neku intuiciju da osjetim kada se nešto dešava. Ne dam na sebe, prije sam za zdravu komunikaciju, jer ako je nema nema ni kvalitetnog života. Kada mu zazvoni telefon ja sam znala da li je poslovno ili nije, znala sam ga, znala sam koliko će puta da trepne. Uspjela sam na kraju da sklonim bijes i očaj, tu tugu koja se dešava u čovjeku – objasnila je.

(Express/Espreso)