OVO JE BIVŠI MUŽ ŽENE SLOBE RADANOVIĆA: Zarađuje ogromne pare, s Jelenom se sudio, a njegovo mišljenje o PJEVAČU će vas ŠOKIRATI

Jelenu, suprugu Slobe Radanovića, prije nekoliko dana fizički je napao bivši suprug ispred kuće u u Višnjičkoj banji, a vijest u srpksim medijima odjeknula je kao bomba. Na površinu su isplivali detalji iz prošlosti za koje se nije uopšte znalo, a javnost je ostala šokirana.

Naime, za domaće medije potvrdila da je bivši muž sa kojim ima dva sina nasrnuo na nju, zbog čega je odmah otišla u Urgentni centar.

Naime, kako su mediji ranije pisali Jelenin bivši muž je biznismen Igor Marković koj živi i radi u inostranstvu.

– Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lijepo objasnim – rekao je Marković svojevremeno.

Od početka je podržavao romansu svoje bivše supruge Jelene i pjevača Slobe Radanovića, jer mu je bitno da majka njegove djece bude sretna.

– Jelena i ja odavno nismo zajedno, iako smo još u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa – rekao je Marković za medije jednom prilikom.

Do ovog incidenta, i Jelena i Igor su isticali da su ostali u odličnim odnosima nakon kraha njihove bračne zajednice, kao i da im je bitno da tako i ostane u budućnosti zbog odgajanja i vaspitavanje njihove zajedničke djece.

– Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje djece i želim da bude sretna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže – pričao je tada Igor za “Informer”.

Sloba Radanović

Sa druge strane, Marković je i za Slobu, sve popularnijeg pjevača na našoj estradnoj sceni, imao samo riječi hvale.

– Pa zašto bi mi to smetalo? Želim joj svu sreću ovog svijeta, jer samo sretna žena može biti dobra majka našoj djeci. On je jedan fin i kulturan mladić – zaključio je tada Igor.

Također, i Radanović je bio istakao da sa njim ima vrlo korektan odnos.

– Bolji odnos nisam mogao da izaberem sa Jeleninom djecom iz prvog braka, funkcionišemo fenomenalno. Upoznao da Igora odavno, imamo korektan odnos, normalan je čovjek. Nema nikakve zle krvi među nama – govorio je prije incidentra Sloba o bivšem suprugu svoje izabranice.

Poslije napada na Jelenu, pjevač je bio nevjerovatno bjesan, a o svemu se oglasio na svom Instagram profilu i to jednom rečenicom:

– Kad mačke nema, miševi kolo vode.

Jelena je potom otkrila strašne stvari sa kojima se suočavala otkako je odlučila da napusti Igora.

Sloba Radanović
– Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbjegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja – započela je Jelena, pa nastavila:

– Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživjela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše djece je dijelom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo liječenje. Pošto su naša djeca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i icrpljujuće je – priznala je.

Zatim se osvrnula na Markovićev napad na nju.

– Ne mogu detaljno da prepričavam šta se zaista danas desilo. Upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije nanio on. Povrede mi jeste nanio on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dijete u kola i tako je sve počelo. Lažno me prijavljuje policiji i centru za socijalni rad, a danas se krije iza svoje djevojke! – rekla je.

Istakla je da je mislio da ga nikad neće ostaviti, jer se obogatio.

– Sama sam kriva, ja sam ga birala. Čovjek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava. Mislio je da neću otići od miliona, naročito sa djetetom koje ima posebne potrebe.

Sa ove tačke gledišta odluka da se razvede je bila najbolja moguća.

– Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu. Zato me je Bog nagradio Slobom- rekla ponosno Radanovićeva.