OVO JE CIJELA PORUKA KOJU JE SLAĐANA OBJAVILA NAKON LAŽIRANJA SVOJE SMRTI: “Vode nas u propast…”

Voditeljka se oglasila na Fejbuku i priznala da je lažirala sopstvenu smrt, koja je prethodno objavljenja na njenim društvenim mrežama.

Njenu poruku prenosimo u cijelosti:

„Javljam se sa neba, dragi moj narode. Sa desne strane sjedi Bog i ima poruku za vas. Uozbilijte se, krajnje je vrijeme. Vidite šta nam mediji rade. Objavljuju neistinite priče, ne provjeravaju, samo pišu, lupaju kao maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz ove priče je to što sam nakon što sam se preselila na bolji svijet postala voditeljka, spisateljica, bavila sam se politikom… Odjednom su znali za sva moja dobra djela. Dok sam bila na toj vašoj pišljivoj zemlji bila sam niko i ništa, starletica, obična budaletina i niko nije znao da sam ja jako dobar čovjek.

Zato narode, pamet u glavu, ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pit bulovi kidate, sve kidate oko sebe, tako ste rastrgali i mene, Pa sam se povukla jedno vrijeme Uskrsnula sam narode i nadam se da me nećete sada rastrgnuti kada vidite šta će mediji objaviti jer će biti uvrijeđeni nakon ovoga. Još jedno ponavljam, medijska tišina je prekinuta, možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji.

Narode, obratite pažnju na političare, obratite pažnju na medije, na novinare. Ko upravlja medijima i šta nam rade. Hljeba i igara, starleta i du*eta, svega što ne valja poturite ovim džukelama pod nos da bi se bavili onim što se dešava i ovim ko nas vodi, u ovoj barci, i ovom čamcu, na ovoj jahti, na ovom brodu koji tone, tone, tone. Vode nas u propast. Ljudi, na pola puta smo do uništenja svijeta. Možete se vratiti, a možete nastaviti. Izbor je na vama. Vi birate“, poručila je Slađana u audio poruci na svom Fejbuk profilu.

Informacije o smrti su, podsjetimo, objavljene na njenim profilima na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.

„Sa tugom obaviještavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svijet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živjeće vječno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili dio javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumijevanju!“, stoji na njenom Instagram profilu.

Od tog trenutka niko nije mogao da je dobije, jer je telefon isključila, te ovu vijest nije bilo moguće potvrditi.

(Nova.rs)