OVO JE RAZLOG INCIDENTA?! Stefan Karić osumnjičen da je PRETUKAO Šaviju, a evo šta se dogodilo na svadbi: “Pobjesnio je kad je ovo vidio”

Starletu Natašu Šaviju, kako tvrdi, pretukao je bivši učesnik “Zadruge”, Stefan Karić, a do incidenta je navodno došlo zbog ljubomore.

Stefan i Šavija su navodno, već neko vrijeme bili u neobaveznoj vezi, i do sukoba je, kako navodi izvor za Kurir došlo zbog ljubomore. Stefan je navodno bio pod dejstvom alkohola, i razbjesnilo ga je kada je vidio da se Nataša dopisuje sa nekim. Kako je odbila da mu kaže sa kim se dopisuje, on joj je navodno oteo telefon iz ruke i bacio ga na pod.

Kako dalje izvor navodi za gorenavedeni portal, starleta je otrčala prema toaletu u tamo se desio jezivi incident.

Stefan Karić je nestao nakon svega što se izdešavalo, a podsjetimo, njegov advokat Goran Karadarević oglasio se za medije i istakao da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa njim.

„Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i vjerujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da provjerimo informacije. Kao i uvijek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neprovjerene informacije“, rekao je Karićev advokat za medije.

(Blic.rs)