OZVANIČILI VEZU! Misica uživa u ljubavi sa Cecinim bivšim: Isplivala fotografija kako razmjenjuju nježnosti, Karić se odmah oglasio!

Mjesecima se po gradskim kuloarima kružile priče da je bivša učesnica “Zadruge” Jovana Ljubisavljević poslije raskida sa Stefanom Karićem uplovila u emotivnu vezu sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Cece Ražnatović.

Prije par mjeseci je Bogdan demantovao da je u vezi sa misicom, a potom se oglasila i Jovana koja je otkrila da se poznaju, ali da među njima ništa više od prijateljstva.

Međutim, sudeći prema njihovoj najnovijoj objavi na Instagramu, izgleda da se priroda njihovog odnosa promijenila.

Srejović je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako drži Jovanu za ruku i na taj način je potvrdio da su u ljubavi.

Foto: Instagram printscreen/ljubisavljeviceva

Jovana je odmah podijelila Bogdanovu objavu na svom Instagram profilu, pa se može zaključiti da su sretni u ljubavi i da su spremni da više ne kriju svoju vezu.

Povodom ovog priznanja oglasio se i Jovanin bivši dečko Stefan Karić, koji je nakon njihovog raskida trpio brojne osude i negativne komentare, a sad je svim hejterima u par riječi zapušio usta.

Foto: Instagram printscreen/steffan_kariic

– Ne morate da mi se izvinjavate. Svakako me vaši komentari nisu doticali. Pozdrav od brata Karinja – napisao je Stefan na svom Instagram profilu.