“PJEVAO SAM I NA OPERACIONOM STOLU, ŽELJA MI JE DA SE OPROSTIM OD PUBLIKE” Pjevač planira da napusti pjevanje, sad otkrio šta mu je Sinan rekao pred smrt

Pjevač Muharem Serbezovski nedavno je operisan u Turskoj, a sada je otkrio kako je proteklo njegovo liječenje.

– Sad sam fantastično, bio sam dva mjeseca u Turskoj na lečenju, prijalo mi je. Interesantno je, gdje god da idem, ide 12 ljudi za mnom i traže mi da im pjevam svoje pesme. Šta ću, moram da im pjevam. I onda me isto sačeka u bolnici – prisjetio se Serbezovski i otkriva da mu najviše traže “Za vjenčanim stolom”, “Sine moj”, a onda zapevao hit “Violino, u dušu mi diraj”.

On se dotakao i posljednjeg razgovora sa pokojnim kolegom Sinanom Sakićem.

– Nekako razmišljam o svojoj epohi 62. kad sam snimio prvu ploču. Moja želja je da se oprostim dok sam još aktuelan, neću da me najure, hoću sam da idem. Prvo sam hteo da se oprostim prije par godina, ali su mi Sinan Sakić i Ramo predložili jednu pjesmu “Posljednji aplauz”. I kažem im ja da hoću da pakujem kofere, čak i u refrenu kažem “Kome trebam ovakav ja, sa mojim tužnim pjesmama”. A Sinan mi kaže, e baš takav nam trebaš. Hoću da se vratim u Beograd, ovde sam postao zvijezda. Ovdje ću početi i završiti karijeru, a turneju ću pripremati godinu dana. Želja mi je da budu što jeftinije ulaznice, makar i ne zaradio. Oni koji su me digli, nek me i isprate, a to su penzioneri sada – dodao je pevač.

(Kurir)